reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
my juz mamy naszego mutsiaka w domku:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-)
tzn. stelaż i spacerówke i torbę z przewijakiem
w drugiej połowie września będzie fotelik

cieszę sie jak cholera
tak mi sie ten wózeczek podoba, że jeżdzę nim po domu :cool2::cool2::cool2::cool2:
juz się nie moge doczekać spacerków z syneczkiem:tak::tak::tak:

Pati foty foty dawaj :-)

Jolie chcialam ci napisac ze tez bym wybrała ten czarny wozek
slicznyyyy :-)

zazdroszcze tym z was ktore wybor maja juz za soba :cool2:

hmmm Lilka chwal sie propozycjami dzis wieczorem przy wyborze wózka,jejku ja jestem w takiej kropce ze juz nie wiem co wybrać :confused::baffled::confused::eek:

no i po wyborach :baffled::baffled::baffled:
nie jestem zadowolona...

a wiec tak:
zdecydowalismy ze wozek wstepnmie kupujemy tanszy,bo z doswiadczenia wiemy ze jednak warto zainwestowac pozniej w dobra spacerowke :tak: a te wozki wilofunkcyjne nie do konca sa super....
i teraz kupujemy wozek tanszy,uzywany,a ewentualnie na lato zgrabną,zwinną spacerowke Quinny Speedi sx (wstepnie,bo moze do lata inny model okaze sie fajny:-p:-D)

wybieralismy meidzy BEBECAR TRACER:
WÓZEK TRACKER Bebecar Real Foto (240856831) - Aukcje internetowe Allegro -->mezowi nie podobał sie kolor i odpadł,a mi sie podoba...
NOWY BEBECAR TRACKER~~SUPER CENA~~OSTATNIA SZT.~~ (230487044) - Aukcje internetowe Allegro -->tu i kolor odpadł,bo mezulo stwierdzil ze jak bedzie chlopak to kolor nie pasuje,szczegolnie ze tutaj same czarne i szare wozki jezdza :dry: wiec jakby synek w czerwonym mial jezdzic to wogole porazka....z czym sie nie zgadzam

druga opcja to QUINNY SPEEDI SX
Quinny Speedi SX+Gond.+Tor+Barierka+Fotelik (230509498) - Aukcje internetowe Allegro --odpadł ze wzgledu na cene

i trzecia propozycja to wozek X-LANDER za ktorym od poczatku był mezulo
X-LANDER X3 + piękny fotelik MAXI COSI nowoczesny (229317377) - Aukcje internetowe Allegro --> i ten wozek kupujemy:sorry2::baffled::eek::shocked2::angry::dry:
mi kompletnie sie nie podoba,ale Karol chcial by koniecznie w zestawie był fotelik samochodowy,no i kolor mu sie widzi
dla mnie troche klockowaty wozek,ale ze ma koła skretne to sie zgodziłam

wynegocjowałam na pocieszke,ze moge kupic łóżeczko wiklinowe dla maluszka :cool2::cool2::cool2::cool2: i ze na wiosne-lato (jak wozek bedzie mnie wkurzał) nowa spacerowke np. te quinny:-p

takze....niech bedzie!!!:-D;-)
i tak nie mogłam sie zdecydowac....:-p
pozatym...pierwszy wozek wybralam ja,to teraz bedzie przynajmniej rowno

Lilka sądzę ze dobry wybór
X-landery są ponoć bardzo dobre
A ja nadal błądzę po stronach internetowych,jutro widzę sie z PAti wiec może pomoże mi coś wybrać.:tak:

Och, szukam i szukam...

Pomozcie...:sick:

chcemy wozeczek 3 funkcyjny - gondola, spacerwka i fotelik wpinany w stelaz... ma wazyc jak najmniej... i ma byc najlepiej na 3 kolach... przednie skretne. No i idealem jest quinny... ale cena:no::no: chcemy znalezc cos w ok. 1000-1200zl... i mamy problem... salbo jest cos pieknego i kosztuje 2500zl... albo kicha i mozna miec za 500zl wozek 3 funkcyjny...

a tu czasu coraz mniej... wg USG termin wskoczyl na 25.10... a ja daleko w lesie z wozkiem...

Czesc,

dziś podjęłam decyzję o czterech kułkach dla dzidzi....

Zobaczcie co wybrałam.... nowy model na polskim rynku.

Bertini

Wybrałam X2. Nie mogłam sie zdecydować na jeden kolor wiec każda część jest w innym ;)

Jest super lekki, składa się jedną reka i wszystkie elementy wypina sie tez jedna reką.... już sie nie moge doczekac spacerów....

Pozdrawiam
M.

reklama
anulka
wyluzuj
ja kupilam wozek jak juz maly byl na swiecie
najpierw mialam fotelik

ale co do quinny to powiem jeszcze raz:
kup nowa spacerowke i uzywana gondole
zaoszczedzisz sporo kasy a gondole sa praktycznie nie zniszczone

Do góry