no i po wyborach
nie jestem zadowolona...
a wiec tak:
zdecydowalismy ze wozek wstepnmie kupujemy tanszy,bo z doswiadczenia wiemy ze jednak warto zainwestowac pozniej w dobra spacerowke
a te wozki wilofunkcyjne nie do konca sa super....
i teraz kupujemy wozek tanszy,uzywany,a ewentualnie na lato zgrabną,zwinną spacerowke Quinny Speedi sx (wstepnie,bo moze do lata inny model okaze sie fajny
)
wybieralismy meidzy
BEBECAR TRACER:
WÓZEK TRACKER Bebecar Real Foto (240856831) - Aukcje internetowe Allegro -->mezowi nie podobał sie kolor i odpadł,a mi sie podoba...
NOWY BEBECAR TRACKER~~SUPER CENA~~OSTATNIA SZT.~~ (230487044) - Aukcje internetowe Allegro -->tu i kolor odpadł,bo mezulo stwierdzil ze jak bedzie chlopak to kolor nie pasuje,szczegolnie ze tutaj same czarne i szare wozki jezdza
wiec jakby synek w czerwonym mial jezdzic to wogole porazka....z czym sie nie zgadzam
druga opcja to
QUINNY SPEEDI SX
Quinny Speedi SX+Gond.+Tor+Barierka+Fotelik (230509498) - Aukcje internetowe Allegro --odpadł ze wzgledu na cene
i trzecia propozycja to wozek
X-LANDER za ktorym od poczatku był mezulo
X-LANDER X3 + piękny fotelik MAXI COSI nowoczesny (229317377) - Aukcje internetowe Allegro -->
i ten wozek kupujemy
mi kompletnie sie nie podoba,ale Karol chcial by koniecznie w zestawie był fotelik samochodowy,no i kolor mu sie widzi
dla mnie troche klockowaty wozek,ale ze ma koła skretne to sie zgodziłam
wynegocjowałam na pocieszke,ze moge kupic łóżeczko wiklinowe dla maluszka
i ze na wiosne-lato (jak wozek bedzie mnie wkurzał) nowa spacerowke np. te quinny
takze....niech bedzie!!!
;-)
i tak nie mogłam sie zdecydowac....
pozatym...pierwszy wozek wybralam ja,to teraz bedzie przynajmniej rowno