reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Czesc,

dziś podjęłam decyzję o czterech kułkach dla dzidzi....

Zobaczcie co wybrałam.... nowy model na polskim rynku.

Bertini

Wybrałam X2. Nie mogłam sie zdecydować na jeden kolor wiec każda część jest w innym ;)

Jest super lekki, składa się jedną reka i wszystkie elementy wypina sie tez jedna reką.... już sie nie moge doczekac spacerów....

Pozdrawiam
M.

Madika ten Bertini jest piękny,ja tez juz go oglądałam ale on kosztuje ponad 3000zł wiec jak dla mnie zupełnie odpada po prostu mnie nie stać,ale trzeba powiedzieć ze jest pod każdym względem super.Zycze długich i udanych spacerów.

Anulka ja tez mam ten problem.

reklama
Women
Fajny ten Chicco:tak: Cena przystepna i leciutki jest- 11kg:tak: No i jeszcze jeden plus, ze jest nowy a kosztuje tyle co uzywany quinny. Mi sie w kazdym badz razie baaardzo podoba:tak:

Women wozek mi sie podoba:tak:
ale brakuje gondoli

niemowle nie powinno zbyt długo byc w foteliku samochodowym
przez to nawet nie wybieramy sie do PL w najblizszym czasie bo podroz zbyt długa

ale wozio extra :tak: widzi mi sie!!
moze dokupiłabys gondole uzywana gdzies tanio???

niemowle nie powinno zbyt długo byc w foteliku samochodowym
przez to nawet nie wybieramy sie do PL w najblizszym czasie bo podroz zbyt długa

Lilka u nas w Irlandii nie ma wozkow z gondola.
I wlasnie sa z fotelikami,nawet moj Antek jezdzil w takim do pol roku.
I uwiez mi nie ma krzywego kregoslupa ani innych problemow zdrowotnych przez to.

A pozatym spacer a jazda z Norwegi do Pl to co innego.;-)

Szukalam zdjecia tego wozka,ale nie mam na kompie:dry:

Anineczka ja wiem ze trzeba brac odchył do wszystkiego co mowia lekarze i inni
ale ja jestem z tego typu ze nie uznaje specjalnie fotelika jako gondoli....
na jakis wyskok do centrum to sama bede uzywac,ale np. do PL nie jedziemy bo podroz samochodem to ok. 28 godzin,i wszedzie czytam ze dziecko do 3 miesiaca zycia w takim foteliku nie powinno dłuzej niz 2 godziny jechac

w sumie w zimie pewnie długich spacerow i tak sie nie bedzie robiło,bo ja latem z Mili to po 4 godziny nawet jezdziłam.....ale poprosttu fotelik jako gondola mnie nie pzrekonuje :no:
ale nie neguje tego
to moje osobiste fizie mizie :happy::cool2:

to mowisz ze w Irlandii nie ma gondoli??
no patrz!!
a tu w Norwegii zas nie widze fotelikow tylko same gondole :-)

reklama
Do góry