reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
Women ten fotelik do mojego wózka jakiś ładniejszy jest, ten na stronie nie prezentuje się zbyt dobrze, ale wiadomo, wszystko to chiński plastik i sam materiał mógłby być lepszej jakości. Słyszałam, że X-landery są lepiej wykonane i są tańsze. Nam podoba się XA i zastanawialiśmy się nad nim.

XA głęboko-spacerowy
+ X-CAR
1793zł Nowoczesny wózek głęboko-spacerowy z ramą ze stopów lekkich.W wyposażeniu standardowym: gondola, spacerówka, fotelik samochodowy X-Car, pokrowiec na nóżki, pompowane koła,folia...
..:: BOBO W

I widzę, że Xlander ma większy kosz na zakupy, ja swój będę sobie powiększać. Jeszcze nie wiem jak, ale mam maszynę i będę kombinować.:tak:

reklama
Do góry