reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Witam mamusie!!

My zdecydowaliśmy się na wózek TAKO Kiddy. Chcieliśmy wielofunkcyjny i niedrogi a on spełnia nasze oczekiwania (bynajmniej narazie póki jeszcze nie kupiliśmy. Co prawda jest troszkę ciężki ale mieszkamy na wsi więc nie ma problemu:sorry2:).
Czy któraś z was użytkowała już kiedyś tego typu wózek i może coś o nim powiedzieć?

my mielismy TAKO Natalie dla Milenki :tak:
wozek ma duzo przydatnych bajerów :tak:

minusy:
- waga,
-rozmiar po złozeniu-ciezko było nam wdusic go do duzego bagaznika:baffled:
-gdy na poczatku uzywa sie tylko 'gondoli' to nie da sie rady wlozyc siaty pełnej zakupow...
-z gondoli Milena wyrosła nam dosłownie w 3 miesiace :szok:
ale to nie problem
-brak skretnych przednich kół to jednak utrdnienie,szczegiolnie jak zaczyna sie uzywac spacerowki
-ma przekładaną rączke,ale...w wersji spacerowej ciezko jak cholera sie prowadzi wozek!!:no::wściekła/y:

takze my podziekowalismy po roku i kupilismy zwrotna spacerowke :tak:

ale ogolnie wozek bomba!! super dla malutkiego dziecka
ale jak dla mnie po roku był do wymiany własnie na lekka i zwinna spacerowke

reklama
Czesc,

poszukuję informacji nt. wózków marki Bertni (..:: BOBO WӚKI DZIECIʃE ::.. ► Bebe Confort Mutsy Peg Perego). Widziałam je na żywo i bardzo mi sie podoba... ale chciałabym coś usłyszeć od użytkownika na codzien a nie Pana w sklepie, który ma pewnie prowizję za ich sprzedaż.

Dajcie znać jeśli coś wiecie....

Pozdr
Magda
.png

A co myslicie o tym wózku
LIMUZYNA HIGH TREK+gondola WINDOO+fotelik CREATIS (239579765) - Aukcje internetowe Allegro

Jolie
Wózeczek śliczny,one tak mi sie podobają ale sa niesamowicie drogie niestety ale śliczne
Madika
Ten wózeczek równiez jest prześliczny lecz nic na jego temat nie wiem pierwszy raz widze na oczy:confused:ale cena również powoduje zawał serca

Misia i Sugar
Uszka mam juz u góry hihi,poluję dalej napewno znajdę cos ładniejszego.;-)

z tymi wozkami to porazka normalnie
zeby taki problem to był nie baby?
a to TYLKO wozek :eek::sorry2: hahaaaa

mi sie ma teraz na Bebecara (zreszta od poczatku był to moj typ,ale kaska...)
no jak Karolowi 2 dni temu pokaząłam tego Bebecara to powiedzial ze cena masakryczna i woi juz tego Quinny Speedi,bo przynajmniej fotelik samochodowy w zestawie juz jest za prawie te same pieniadze....

no i co ja mam zrobic?? jak ja wole jednak 4-o kołowca :sick::sorry2::rofl2::eek:
porazka....

ide szperac na Allegro :baffled::sick:

Women moge zapytac??
jak nie chcesz odpowiedziec to nie odpowiadaj ;-)
ile chcesz przeznaczyc na wozek??
bo facet i tak 50% ci zwroci to moze odzałuj i kup nowy??
np. tego implasta co ma Jolie bo pisałas ze ci sie podoba :tak:
nie pamietam dokladnie ceny ale chyba kosztuje 1400zł
no to wyjdzie ze w sumie przeznaczysz na wozek 700zł./.....no kurcze nie wiem co sadzisz???:confused:

Women moge zapytac??
jak nie chcesz odpowiedziec to nie odpowiadaj ;-)
ile chcesz przeznaczyc na wozek??
bo facet i tak 50% ci zwroci to moze odzałuj i kup nowy??
np. tego implasta co ma Jolie bo pisałas ze ci sie podoba :tak:
nie pamietam dokladnie ceny ale chyba kosztuje 1400zł
no to wyjdzie ze w sumie przeznaczysz na wozek 700zł./.....no kurcze nie wiem co sadzisz???:confused:

No jasne ze bede od niego wołaś połowe kosztów cholera jasna od tego on jest a nie tylko zrobić i zostawić no nie.
Tyle ze jest problem bo nie mam tyle pieniązków zeby wyłożyc i pozniej czekac az sąd zasądzi zwrot gotówki.Ale zobaczymy
A ten Implast to cena tylko za gondole czy za cały zestaw?:confused:

reklama
Do góry