reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

A wiec kochane pani odpisała ze wysle mi tą umowe paczką poszła mi na ręke takze ustawiam snipa na 1600.Mysle ze to najwiecej ile moge dac za ten wozek.Jakie jest wasze zdanie?
Pomijam fakt iz tak naprawde wolałabym błekitny a nie czerowny

reklama
Women, i jak? Wozeczek juz kupiony, aukcja wygrana?:-):-):-)

anulka niestety nie,miałam ustawionego snipa na 5 s przed koncem aukcji na 1600zl i kurcze nie wygrałam.Na stronie snip napisało mi po zakonczeniu ze błąd w logowaniu no myslalam ze sie popłacze,kurcze pieprzony program,a wózek poszedł za niecałe 1450zł
wiec naprawde jestem wsciekła
w rekompensacie kupilam dzis malemu kilka naprawde fajnych ciuchów
dziny,koszulke,sweterek,bodziaka i komplecik taki polarowy sliczny
a polowanie na wózek trwa dalej
ale tego nie przezyje taki bylo piekny i jeszcze w takiej niskiej cenie no szlak moze czlowieka trafić,nic wiecej

ech
ale widocznie mialas go nie kupowac
taka karma ;-)

zobaczysz ze znajdziesz jeszcze dokladnie taki jaki chcesz
a jakby co to zawsze ja ustawiam na 2sek przed i nie wpisuje sie calych kwot tylko np 1670, wtedy moze przebic nawet o 10 pln

uszy do gory

chyba tez zaczne szukac IMPLAST BOLDER tylko tez sa cholernie drogie(mowie o nowych) bo uzywanych nie widac wogole,bo to nowy model
Uciekam spac juz mnie oczy bolą od tego allegro

reklama
Witam mamusie!!

My zdecydowaliśmy się na wózek TAKO Kiddy. Chcieliśmy wielofunkcyjny i niedrogi a on spełnia nasze oczekiwania (bynajmniej narazie póki jeszcze nie kupiliśmy. Co prawda jest troszkę ciężki ale mieszkamy na wsi więc nie ma problemu:sorry2:).
Czy któraś z was użytkowała już kiedyś tego typu wózek i może coś o nim powiedzieć?

Do góry