reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
TEZ NA TE KARUZELE MAM OKO :-):tak:

ale za mało mi o jednego misia
no i jak bedziesz kupowac karuzele to kup z misiami na rzep
bo mi Milena jak pociagneła to karuzele złamała :sick:
kumpela ma misie na rzep i jak dziecko pociagnie to misiu mu odpada....taka podpowiedz :-p

Monia..jak dla mnie to ten jest fajowy:tak::tak::tak:
pisze o efektach wizualnych bo nie mam pojęcia jak w uzytkowaniu
ale podobno to dobre wózeczki

a jeśli chodzi o koszyk wiklinowy z baldachimami to ja taki dla Samuelka miałam
bez przesady z tym siedliskiem kurzu:sorry2:,
wystarczy raz na dwa tygodnie wyprać:tak:
poza tym bardzo jest wygodne
Samuel był w nim do 5 miesięcy ze względu na to ze siadał i bałam sie ze wypadnie
teraz to łóżeczko uzytkuje kolezanka-
jej córeczka ma 6 mc i spi tam nadal
polecam:-)

Women widzę, że jeszcze stoisz przed dylematem. Ja już mam to za sobą. Kupiliśmy wózek x-adventure X Adventure kinderwagens|Rijdend Goed! . Jest lekki, ma duże pompowane koła, przejedzie się nim po każdym terenie. Mieliśmy kupić quinny speedy albo x landera, ale w końcu przekonaliśmy się do tego pod wpływem opinni innych użytkowników tego wózka, poza tym fajnie mi sie go prowadziło, lekko znosiłam go po schodach. Musiałam wypróbować każdą opcję ;-) a sprzedawcy patrzyli na mnie jak na ufo... ale co mi tam, ważne, zeby wózek był wygodny i lekki.

Bira widzisz podobieństwo:-D już wiem skąd Polacy ściągają wzory:szok::-D:-D:-D

inmotion3_kinder_carbon_g.jpg

i mój nabytek, różni się tylko ilością kół:happy2:

wzekrj5.jpg

Pati dzięki. Teraz tylko jeszcze zostało nam łóżeczko i jakieś pierdółki... matko ile tego jest...;-)

Faktycznie identyczny. Nawet kolory takie same:-)
Jagoda fajny wózeczek:-)

reklama
Bira, Jagoda fajne te Wasze wózeczki, może pisałyście wcześniej i przegapiłam, ale ile kosztowały?

Jeśli chodzi o x-landera to też się nad nim poważnie zastanawialiśmy, lecz po dokładnych obserwacjach doszlismy do wniosku, że ma dwa podstawowe minusy:
1. gondolka jest naprawdę maleńka- a nasze dziecko będzie jesienno-zimowe, więc na pewno grubo ubrane i może być problem
2. Spacerówka może być ustawiona TYLKO przodem do kierunku jazdy, co może być niewygodne, jeśli będziemy chcieli ochronić dziecko np przed podmuchem mocniejszego wiatru itd. Z doświadczenia mojego brata wiem, jak przydaje się możliwość jazdy w obu kierunkach.
Poza tym jest lekki i wizualnie bardzo ładny, ale powyższe minusy przeważyły :sorry2:

Do góry