reklama
Lilka
Fanka BB :)
TEZ NA TE KARUZELE MAM OKO :-)
ale za mało mi o jednego misia
no i jak bedziesz kupowac karuzele to kup z misiami na rzep
bo mi Milena jak pociagneła to karuzele złamała :sick:
kumpela ma misie na rzep i jak dziecko pociagnie to misiu mu odpada....taka podpowiedz
ale za mało mi o jednego misia
no i jak bedziesz kupowac karuzele to kup z misiami na rzep
bo mi Milena jak pociagneła to karuzele złamała :sick:
kumpela ma misie na rzep i jak dziecko pociagnie to misiu mu odpada....taka podpowiedz
sugarspunsister
matka polka superstar
polecamy sie
Pati26
Mama Marcela i Samuela
Monia..jak dla mnie to ten jest fajowy
pisze o efektach wizualnych bo nie mam pojęcia jak w uzytkowaniu
ale podobno to dobre wózeczki
a jeśli chodzi o koszyk wiklinowy z baldachimami to ja taki dla Samuelka miałam
bez przesady z tym siedliskiem kurzu,
wystarczy raz na dwa tygodnie wyprać
poza tym bardzo jest wygodne
Samuel był w nim do 5 miesięcy ze względu na to ze siadał i bałam sie ze wypadnie
teraz to łóżeczko uzytkuje kolezanka-
jej córeczka ma 6 mc i spi tam nadal
polecam:-)
anineczka
królowa mrówek :P
Ja mam po Antku taka karuzele tylko z rybkami a nie misiami.Jest rewelacyjna :-)FISHER PRICE KARUZELA Z MISIAMI C0108+PILOT SUPER (227900583) - Aukcje internetowe Allegro
ja zwaruje tyle tych pieknych rzeczy dla małego klopsika
A ta muzyczka....ahhh sama slodycz.
Sama sie przy tej muzyczce uspokajalam
bira
Listopadowe mamy'07
Women widzę, że jeszcze stoisz przed dylematem. Ja już mam to za sobą. Kupiliśmy wózek x-adventure X Adventure kinderwagens|Rijdend Goed! . Jest lekki, ma duże pompowane koła, przejedzie się nim po każdym terenie. Mieliśmy kupić quinny speedy albo x landera, ale w końcu przekonaliśmy się do tego pod wpływem opinni innych użytkowników tego wózka, poza tym fajnie mi sie go prowadziło, lekko znosiłam go po schodach. Musiałam wypróbować każdą opcję ;-) a sprzedawcy patrzyli na mnie jak na ufo... ale co mi tam, ważne, zeby wózek był wygodny i lekki.
bira
Listopadowe mamy'07
Pati dzięki. Teraz tylko jeszcze zostało nam łóżeczko i jakieś pierdółki... matko ile tego jest...;-)
Faktycznie identyczny. Nawet kolory takie same:-)
Jagoda fajny wózeczek:-)
Faktycznie identyczny. Nawet kolory takie same:-)
Jagoda fajny wózeczek:-)
reklama
malinois
Fanka BB :)
Bira, Jagoda fajne te Wasze wózeczki, może pisałyście wcześniej i przegapiłam, ale ile kosztowały?
Jeśli chodzi o x-landera to też się nad nim poważnie zastanawialiśmy, lecz po dokładnych obserwacjach doszlismy do wniosku, że ma dwa podstawowe minusy:
1. gondolka jest naprawdę maleńka- a nasze dziecko będzie jesienno-zimowe, więc na pewno grubo ubrane i może być problem
2. Spacerówka może być ustawiona TYLKO przodem do kierunku jazdy, co może być niewygodne, jeśli będziemy chcieli ochronić dziecko np przed podmuchem mocniejszego wiatru itd. Z doświadczenia mojego brata wiem, jak przydaje się możliwość jazdy w obu kierunkach.
Poza tym jest lekki i wizualnie bardzo ładny, ale powyższe minusy przeważyły
Jeśli chodzi o x-landera to też się nad nim poważnie zastanawialiśmy, lecz po dokładnych obserwacjach doszlismy do wniosku, że ma dwa podstawowe minusy:
1. gondolka jest naprawdę maleńka- a nasze dziecko będzie jesienno-zimowe, więc na pewno grubo ubrane i może być problem
2. Spacerówka może być ustawiona TYLKO przodem do kierunku jazdy, co może być niewygodne, jeśli będziemy chcieli ochronić dziecko np przed podmuchem mocniejszego wiatru itd. Z doświadczenia mojego brata wiem, jak przydaje się możliwość jazdy w obu kierunkach.
Poza tym jest lekki i wizualnie bardzo ładny, ale powyższe minusy przeważyły