reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama

nie specjalnie go widze.....mi wozek musi sie wizualnie podobac jak i praktycznie...

przypomniało mi sie ze moja kolezanka miala Deltim Fokus
mial pompowane koła,skretne z przodu z mozliwoscia blokady,w gondoli funkcje podnoszenia zagłowka?? nie wiem jak sie na to mowi...ale jak dziecko jest wieksze mozna to podniesc i moze sobie obserwowac swiat
gondola duza
cena przystepna
zobacz!!!
pamietam ze super lekko sie nim jezdziło choc nie do konca był w moim typie wlasnie wizualnie
oto on: np.
Witamy w sklepie internetowym Kajtus!

Women
jezeli nie chcesz duzo wydawac na wozek to moze nie kupuj wielofunkcyjnego. Bo zwykle jest tak, ze te wielofunkcyjne okazuja sie za duze, zeby np. wsadzic do samochodu, za ciezkie zeby wnosic po schodach i po pol roku kupuje sie lekka spacerowke i tak i tak:tak: Mozesz np. teraz rozejrzec sie za takim z gondola np. uzywanym a jak Jordan bedzie juz siedzial kupic jakas fajna spacerowke:tak:

ooo tez o nim myslałam
ale odmysliłam sie

moja kolezanka kupiła ten wozek i tak....gondola mala:tak:
ja musze miec duza bo Milena po 3 miesiacach musiała zostac przeniesiona z gondoli.....a teraz rodze na zime to tym bardziej chce by na 5 miesiecy starczyła

no i słyszałam ze sie psuja...by sie zgadzało bo wozek kolezance wytrzymał jedno dziecko...
urodziła drugie i wozek chciala uzywac i...sie popsuł

odradzam implasty

Women nie bij :-p:-p:-D

reklama
Do góry