reklama
Lilka
Fanka BB :)
x-landerze????? nawet nie wiem jak wyglada
a co myslicie o tym
Bartatina model 2007 + fotel SUPER CENA Warszawa (226571059) - Aukcje internetowe Allegro
nie specjalnie go widze.....mi wozek musi sie wizualnie podobac jak i praktycznie...
przypomniało mi sie ze moja kolezanka miala Deltim Fokus
mial pompowane koła,skretne z przodu z mozliwoscia blokady,w gondoli funkcje podnoszenia zagłowka?? nie wiem jak sie na to mowi...ale jak dziecko jest wieksze mozna to podniesc i moze sobie obserwowac swiat
gondola duza
cena przystepna
zobacz!!!
pamietam ze super lekko sie nim jezdziło choc nie do konca był w moim typie wlasnie wizualnie
oto on: np.
Witamy w sklepie internetowym Kajtus!
Women
jezeli nie chcesz duzo wydawac na wozek to moze nie kupuj wielofunkcyjnego. Bo zwykle jest tak, ze te wielofunkcyjne okazuja sie za duze, zeby np. wsadzic do samochodu, za ciezkie zeby wnosic po schodach i po pol roku kupuje sie lekka spacerowke i tak i tak Mozesz np. teraz rozejrzec sie za takim z gondola np. uzywanym a jak Jordan bedzie juz siedzial kupic jakas fajna spacerowke
jezeli nie chcesz duzo wydawac na wozek to moze nie kupuj wielofunkcyjnego. Bo zwykle jest tak, ze te wielofunkcyjne okazuja sie za duze, zeby np. wsadzic do samochodu, za ciezkie zeby wnosic po schodach i po pol roku kupuje sie lekka spacerowke i tak i tak Mozesz np. teraz rozejrzec sie za takim z gondola np. uzywanym a jak Jordan bedzie juz siedzial kupic jakas fajna spacerowke
Lilka
ooo tez o nim myslałam
ale odmysliłam sie
moja kolezanka kupiła ten wozek i tak....gondola mala
ja musze miec duza bo Milena po 3 miesiacach musiała zostac przeniesiona z gondoli.....a teraz rodze na zime to tym bardziej chce by na 5 miesiecy starczyła
no i słyszałam ze sie psuja...by sie zgadzało bo wozek kolezance wytrzymał jedno dziecko...
urodziła drugie i wozek chciala uzywac i...sie popsuł
odradzam implasty
Women nie bij
Lilka
Lilka
Women ja kupuje Quinny Speedi sx
ale Karol chce wlasnie x-landera
ja bym kupiła jak juz tego bo nim jezdziałam (kolezanka ma)
i jest swietny
X-LANDER XT mega kompletet FOTELIK X-CAR okazja (223686441) - Aukcje internetowe Allegro
lub ten
X-LANDER XA +foteik X-CAR mega KOMPLET jak nowy (227427575) - Aukcje internetowe Allegro
na zywca ładniejsze
ale Karol chce wlasnie x-landera
ja bym kupiła jak juz tego bo nim jezdziałam (kolezanka ma)
i jest swietny
X-LANDER XT mega kompletet FOTELIK X-CAR okazja (223686441) - Aukcje internetowe Allegro
lub ten
X-LANDER XA +foteik X-CAR mega KOMPLET jak nowy (227427575) - Aukcje internetowe Allegro
na zywca ładniejsze
X-LANDER X3 mega komplet FOTELIK X CAR okazja HIT (223686170) - Aukcje internetowe Allegro.
Wlaśnie Pati mi go znalazła nawet niezła cena co myslicie
Wlaśnie Pati mi go znalazła nawet niezła cena co myslicie
reklama