sugarspunsister
matka polka superstar
co do kosza
fajna sprawa jak dzidzia jest mala
moj spal w kolysce pozyczonej od znajomych jakos do 4 miesiaca a potem kupilam mu zwykle lozeczko
teraz dla drugiego kupie pewnie takie przejsciowe male cosik typu kosz czy kolyska bo mala bedzie na poczatku spala z nami w sypialni a Ignacy ma swoj pokoj
ale szczerze mowiac jak dla pierwszego dzieciaka polecam chyba lozeczko zwykle od poczatku, zawsze moze chwile spac tez w wozku, jest mniejszy i przytulniejszy
co do baldachimow
tez slyszalam ze to siedliska kurzu etc etc
ale mam teraz dwa baldachimy zarowno u rodzicow jak i w domu
maly lubi spac jak jest zasloniony
nad ranem czy w ciagu popoludniowych drzemek sa super
z tym kurzem to bym nie przesadzala, ja moze pralam baldachim raz i jakos sie nie kurzy
no i tez sterylnie nie ma co dzidziusia chowac
ale to moja uwaga tylko
co do wozkow, wazne jak dla mnie z perspektywy czasu sa m.in.
lekkosc (jesli masz wnosic wozek po schodach!!!), KOLA ( najlepsze pompowane), co do gondoli, straszyli mnie ze gondola do quinny jest malutka i waska i wogule ble a maly jezdzil w niej z powodzeniem ok 4-5 miesiecy a moze nawet dluzej a przesadzilam go do spacerowki nie dlatego ze sie nie miescil tylko dlatego ze chciaL JUz ogladac swiat na siedzaco
teraz juz nie pamietam co to gondola:dull:
polecam goraco wozki jane
sa lekkie i swietnie sie prowadza
moimi typami byly quinny i jane wlasnie
REWELACYJNY jest wozek pt jane slalom pro czy jane nomad
niestety do najtanszych nie naleza
ja mam buzza quinny i jestem zadowolona ale speedi sx tez jest ok
wszystko zalezy gdzie bedziesz wozek uzytkowac, miasto, przedmiescia i lasy etc, czy mieszkasz w bloku czy domu ile kaski chcesz wydac
etc etc
wiem ze nie powinno sie sugerowac przede wszystkimgondola jesli kupuje sie wozek kilkufunkcyjny bo z niej mimo iz jest wazna dziecko szybko wyrasta
proponuje przejsc sie do jakiegos duzego sklepu z wozkanmi, poogladac, poprzymierzac, podotykac i pogadac z sprzedawca a potem ew kupic na allegro
i nie stresuj sie
ja wozek kupilam jak juz maly byl na swiecie
no
ale sie naprodukowalam
jakbys miala jakies pytania wal smialo
ps
x landery tez faktycznie fajne wozki i niezniszczalne ;-)
fajna sprawa jak dzidzia jest mala
moj spal w kolysce pozyczonej od znajomych jakos do 4 miesiaca a potem kupilam mu zwykle lozeczko
teraz dla drugiego kupie pewnie takie przejsciowe male cosik typu kosz czy kolyska bo mala bedzie na poczatku spala z nami w sypialni a Ignacy ma swoj pokoj
ale szczerze mowiac jak dla pierwszego dzieciaka polecam chyba lozeczko zwykle od poczatku, zawsze moze chwile spac tez w wozku, jest mniejszy i przytulniejszy
co do baldachimow
tez slyszalam ze to siedliska kurzu etc etc
ale mam teraz dwa baldachimy zarowno u rodzicow jak i w domu
maly lubi spac jak jest zasloniony
nad ranem czy w ciagu popoludniowych drzemek sa super
z tym kurzem to bym nie przesadzala, ja moze pralam baldachim raz i jakos sie nie kurzy
no i tez sterylnie nie ma co dzidziusia chowac
ale to moja uwaga tylko
co do wozkow, wazne jak dla mnie z perspektywy czasu sa m.in.
lekkosc (jesli masz wnosic wozek po schodach!!!), KOLA ( najlepsze pompowane), co do gondoli, straszyli mnie ze gondola do quinny jest malutka i waska i wogule ble a maly jezdzil w niej z powodzeniem ok 4-5 miesiecy a moze nawet dluzej a przesadzilam go do spacerowki nie dlatego ze sie nie miescil tylko dlatego ze chciaL JUz ogladac swiat na siedzaco
teraz juz nie pamietam co to gondola:dull:
polecam goraco wozki jane
sa lekkie i swietnie sie prowadza
moimi typami byly quinny i jane wlasnie
REWELACYJNY jest wozek pt jane slalom pro czy jane nomad
niestety do najtanszych nie naleza
ja mam buzza quinny i jestem zadowolona ale speedi sx tez jest ok
wszystko zalezy gdzie bedziesz wozek uzytkowac, miasto, przedmiescia i lasy etc, czy mieszkasz w bloku czy domu ile kaski chcesz wydac
etc etc
wiem ze nie powinno sie sugerowac przede wszystkimgondola jesli kupuje sie wozek kilkufunkcyjny bo z niej mimo iz jest wazna dziecko szybko wyrasta
proponuje przejsc sie do jakiegos duzego sklepu z wozkanmi, poogladac, poprzymierzac, podotykac i pogadac z sprzedawca a potem ew kupic na allegro
i nie stresuj sie
ja wozek kupilam jak juz maly byl na swiecie
no
ale sie naprodukowalam
jakbys miala jakies pytania wal smialo
ps
x landery tez faktycznie fajne wozki i niezniszczalne ;-)