reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
mirka
wlasnie sprzedalam identyczny zestaw;-) tylko bez parasolki, no i fotelik sobie jeszcze zatrzymalam;-) Mysle, ze bedziesz bardzo zadowolona:tak:

Lilka
my bylismy baaaardzo z niego zadowoleni. Ja chcialam kupic w tym czasie speedy ;-), ale moj maz uparl sie na freestyle;-)
A roznice sa takie, ze np. w speedy nie ma tego palaka na przodzie, ma nieregulowamy podnozek, duzo mniejszy kosz na zakupy, nie wiem czy rozklada sie calkowicie do pozycji lezacej?
Natomiast z plusow to chyba jest duzo mniejszy po zlozeniu niz freestyle i wydaje mi sie ze chyba lzejszy.

reklama
Women
ja sprzedalam badzo drogo, bo mieszkam w Szwajcarii, tutaj te wozki sa bardzo chodliwe i za dwuletni z pelnym wyposazeniem dostalam 500chf, czyli jakies 1200 zl. Ale moze rozejzyj sie za stara wersja tego wozka, wiem , ze w Polsce jeszcze sprzedaja stary model, jest troche inny, ale podobno tez bardzo dobry.Poszukam w necie jak wyglada ten starszy model to Ci wkleje.

Do góry