reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki i zabawy naszych dzieci

polećcie jakieś gryzaki/grzechotki żeby lekkie i nie za duże były?
Ala dostała jakieś beznadziejne grzechotki i chciałabym jej coś kupić, bo nie mam na czym z nią ćwiczyć chwytania

reklama
joasienka - ja do chwytania polecam hantelek BabyOno - Grzechotka HANTELEK - Grzechotki i zabawki do rączki - Zabawki dla dzieci Sklep dziecięcy, artykuły dziecięce Avent Zabawki dla dzieci, łóżeczka|laktatory|smoczki|foteliki|gryzaki|krzesełka|kocyki|posciele|dla mamy my mamy w takich samych kolorach i bardzo wzrok przyciąga i małej super się łapie za to

A u nas teraz hitem są piszczące gumowe zwierzaki do kąpieli miśka zakochana wzrokiem wodzi i łapie rączkami. U pani neurolog były takie same jak ją badała czy wodzi wzrokiem

Ja mam prawie identyczny tylko z innej firmy. Mojemu małemu bardzo pasuje, potrafi nawet godzinę gryźć go. Jedyny minus to taki, że jeszcze nie umie go sam sobie trzymać i trzeba mu pomagać.

Do nauki chwytania mam takie kółko które z dwóch stron ma gumowy gryzaczek (Jak dwa skrzydełka motylka). Niestety nie podam linka, bo tą grzechotkę dostał w spadku po wujku (obecnie ma 2 lata :) w każdym bądź razie to pierwsza grzechotka jaką łapał i do dziś jest jego ulubioną zabawką.

a moja mała w poniedziałek się obłowi bo w zaproszeniach daliśmy wierszyk że nie chcemy kwiatów tylko jakieś zabawki dla naszej Miśki:) wszystkim się spodobało i już ciotki latają po sklepach szukając prezentów

A moje dziecko do buzi to najchętniej pcha raczki i smoczek. Raczej nie interesują go gryzaki, no moze poza jedna grzechotką. Za to Wojtek to wielki pasjonat siadania. jak go wezme za raczki to sam sie podciąga i siedzi - wtedy nawet piszczy z zadowolenia;) Czasem na spacerze kombinuje jak usiąść i dzwiga lewe ramionko do góry, ale prawe jeszcze mu ciąży;)Powodzeniem cieszy się tez mata edukacyjna i lezaczek;) Za to uwielbia kąpiel w wannie - ze mną i oczywiście noszenie na rekach połaczone ze śpiewaniem piosenek;)

reklama
My ostatnio zachwycany się zabawkami V-tech, a w szczególności owocową gąsieniczką. Kubuś ją uwielbia, bo ma świecący element, gada i wydaje fajne dźwięki. Ja też ją polubiłam, bo jest cicha. Nie huczy jak inne zabawki i naprawdę jestem pod wrażeniem i polecam zabawki tej firmy! product.jpg

Do góry