reklama
a ja kupilam takie cos na chrzciny bardzo fajne od 0 do 36 miesiecy wiec na dlugo
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NEW ! (1576045111) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 NEW ! (1576045111) - Aukcje internetowe Allegro
C
claudia4you
Gość
nie wiem czy nie fajnie by było połączyć ten wątek z wątkiem zakupowym...
ale tylko to moje zdanie
jestem zła , bo zamówiłam małemu gryzaczek dziąsełko niebieski
to mi odpisali, że są tylko różowe i chyba będą oddawać kasę
a mi zależy na tym gryzaczku i będę musiała na nowo zamawiać i czekać kolejnych kilka dni
ale tylko to moje zdanie
jestem zła , bo zamówiłam małemu gryzaczek dziąsełko niebieski
to mi odpisali, że są tylko różowe i chyba będą oddawać kasę
a mi zależy na tym gryzaczku i będę musiała na nowo zamawiać i czekać kolejnych kilka dni
a my ostatnio obkupilismy sie w zabawkach tej firmy i jestesmy zadowoleni (no moze cena zbyt wysoka, ale Szymus lubi wszystko co wisi na zyrandolu i wozku):-) :
PLAYGRO TANCZACY PRZYJACIELE myszka i kot TOY BOX (1572444794) - Aukcje internetowe Allegro
PLAYGRO TANCZACY PRZYJACIELE myszka i kot TOY BOX (1572444794) - Aukcje internetowe Allegro
A ja kupiłam Mari taką zabawkę CHICCO WESOŁA ZAGRODA Mówi PL / ENG WYPRZEDAŻ (1581471125) - Aukcje internetowe Allegro na razie bawią się starszaki bo farma "mówi" w dwu językach, ale mała również wykazuje zainteresowanie
Ariska - rewelacyjny pomysł miałaś z tymi zabaweczkami:-) my też mamy tę grzechotkę z pierwszego zdjęcia i mała bardzo ją lubi, jak macham jej ją przed oczkami - niestety jest jeszcze zamalutka by brać ją w rączki
U nas fajnie sprawdza się małpka MZK Muzyczna kula FISHER PRICE M4045 (1588826794) - Aukcje internetowe Allegro
- wydaje fajne dzwięki i Zośka lubi się jej przyglądać - a póżniej pomoże w raczkowaniu:-)
U nas fajnie sprawdza się małpka MZK Muzyczna kula FISHER PRICE M4045 (1588826794) - Aukcje internetowe Allegro
- wydaje fajne dzwięki i Zośka lubi się jej przyglądać - a póżniej pomoże w raczkowaniu:-)
Ostatnia edycja:
C
claudia4you
Gość
fajne są te zabawki edukacyjne tylko jak ja coś takiego mężowi to od razu jest na NIE
a to za drogie by kupować bez jego wiedzy
może chrzestna coś Michałkowi kupi
a to za drogie by kupować bez jego wiedzy
może chrzestna coś Michałkowi kupi
ariska
Fanka BB :)
to jest wątek zabawki i zabawy więc myślę go zostawić. Dzieci coraz starsze, coraz więcej mają ulubionych zabaw itp i będziemy się nimi dzielić a tak w wątku zakupowym zginie
C
claudia4you
Gość
to jest wątek zabawki i zabawy więc myślę go zostawić. Dzieci coraz starsze, coraz więcej mają ulubionych zabaw itp i będziemy się nimi dzielić a tak w wątku zakupowym zginie
w sumie racja :-)
reklama