reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki i zabawy naszych dzieci

canpol-gryzak-wodny-z-grzechotka-czardziejska-rozdzka-d3432_2_4094.jpgIMG_1256.jpgIMG_1252.jpgIMG_1253.jpgIMG_1257.jpgIMG_1259.jpgIMG_1258.jpgIMG_1255.jpgIMG_1254.jpg do tego pajaca 74, 4 misie pluszowe, pluszowego krolika, lale z akcesoriami ale to juz schowane bo miska jeszcze za mala dostała jeszcze czekoladki kinder które ja pozarłam :)

reklama
nie wiem czy nie fajnie by było połączyć ten wątek z wątkiem zakupowym...
ale tylko to moje zdanie

jestem zła , bo zamówiłam małemu gryzaczek dziąsełko niebieski
to mi odpisali, że są tylko różowe i chyba będą oddawać kasę
a mi zależy na tym gryzaczku i będę musiała na nowo zamawiać i czekać kolejnych kilka dni

Ariska - rewelacyjny pomysł miałaś z tymi zabaweczkami:-) my też mamy tę grzechotkę z pierwszego zdjęcia i mała bardzo ją lubi, jak macham jej ją przed oczkami - niestety jest jeszcze zamalutka by brać ją w rączki
U nas fajnie sprawdza się małpka MZK Muzyczna kula FISHER PRICE M4045 (1588826794) - Aukcje internetowe Allegro
- wydaje fajne dzwięki i Zośka lubi się jej przyglądać - a póżniej pomoże w raczkowaniu:-)

Ostatnia edycja:
fajne są te zabawki edukacyjne tylko jak ja coś takiego mężowi to od razu jest na NIE

a to za drogie by kupować bez jego wiedzy

może chrzestna coś Michałkowi kupi

to jest wątek zabawki i zabawy więc myślę go zostawić. Dzieci coraz starsze, coraz więcej mają ulubionych zabaw itp i będziemy się nimi dzielić a tak w wątku zakupowym zginie

reklama
a u nas nic nowego nie kupione :-( a mnie korci hehe ale sporo jest zabawek po michasi takich grzechotek no i musze znalesc nr 1 michaski
kula z kaczuszka w srodku, ktora plywa miska ja uwielbiala

Do góry