reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
No moze rzeczywiscie tylko Zuzce ta kula nie odpowiada (mnie tez - najgorsze ze nie mozna ustawic glosnosci) bo byla u mnie wczoraj kolezanka i jej coreczka tez taka ma i jest nia bardzo zainteresowana , a gazety to wiadomo tylko musze je selekcjonowac bo tata by byl zly;-)

No gazety to hicior, ale nic nie pobije starej klawiatury od komputera. Tymo rzuca się na nią jak szczerbaty na suchary i wali po klawiszach:-D:-D:-D Nie ma to jak syn informatyka;-)

Gazety u Nas też są na pożądku dziennym, ale słyszałam że jest przesąd, aby dzieci nie targały gazet bo będą nerwowe :baffled::dry: co prawda ja w przesądy nie wierze.

No gazety to hicior, ale nic nie pobije starej klawiatury od komputera. Tymo rzuca się na nią jak szczerbaty na suchary i wali po klawiszach:-D:-D:-D Nie ma to jak syn informatyka;-)

Skad ja to znam!!!!! :-D:-):-D Najlepsza zabawka Patryka jest komputer i myszka a jak widzi podpiety kabelek od myszki albo internetu to z radosci az sie smieje na glos i pozniej kombinuje jak to wyciagnac. Gazety tez lubi targac - w szczegolnosci reklamy Quelle i Bon Prix ;-)

Mój też uwielbia rozszarpywać gazety ulotki i broszury wszelkiej maści ale nie pozwalam mu bo on wszystko ładuje do buzi (ciągły brak zębów) i nie chcę żeby konsumował farbę albo zeby sie udławił kawałkiem papieru:szok::baffled:

Mam pytanie,czy któraś z Was kupiła może dziecku jeździk Chicco Quatro lub Smobby Kubusia Puchatka?Zastanawiam się nad kupnem,któregoś i nie mogę się zdecydować,który byłby lepszy?Smobby z pewnością bardziej pasuje do dziewczynki niż quatro,ale chyba nie wydaje dźwięków?
345415684
smobby
347708535
chicco

Ja chce kupić Zuzi coś takiego ale dopiero na wakacje no może w czerwcu, te jeździki są w większości od 9 miesięcy i tak sobie myślę (moje dziecko rozwija się raczej standardowo ani nie za szybko ani nie za wolno) że to jest odpowiedni moment na taką zabawkę.

reklama
Do góry