reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
No moze rzeczywiscie tylko Zuzce ta kula nie odpowiada (mnie tez - najgorsze ze nie mozna ustawic glosnosci) bo byla u mnie wczoraj kolezanka i jej coreczka tez taka ma i jest nia bardzo zainteresowana , a gazety to wiadomo tylko musze je selekcjonowac bo tata by byl zly;-)
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
No gazety to hicior, ale nic nie pobije starej klawiatury od komputera. Tymo rzuca się na nią jak szczerbaty na suchary i wali po klawiszach Nie ma to jak syn informatyka;-)
No gazety to hicior, ale nic nie pobije starej klawiatury od komputera. Tymo rzuca się na nią jak szczerbaty na suchary i wali po klawiszach Nie ma to jak syn informatyka;-)
Skad ja to znam!!!!! :-) Najlepsza zabawka Patryka jest komputer i myszka a jak widzi podpiety kabelek od myszki albo internetu to z radosci az sie smieje na glos i pozniej kombinuje jak to wyciagnac. Gazety tez lubi targac - w szczegolnosci reklamy Quelle i Bon Prix ;-)
Basia-mama Majeczki
Początkująca w BB
Mam pytanie,czy któraś z Was kupiła może dziecku jeździk Chicco Quatro lub Smobby Kubusia Puchatka?Zastanawiam się nad kupnem,któregoś i nie mogę się zdecydować,który byłby lepszy?Smobby z pewnością bardziej pasuje do dziewczynki niż quatro,ale chyba nie wydaje dźwięków?
smobby
chicco
luandzia1
Entuzjast(k)a
Ja chce kupić Zuzi coś takiego ale dopiero na wakacje no może w czerwcu, te jeździki są w większości od 9 miesięcy i tak sobie myślę (moje dziecko rozwija się raczej standardowo ani nie za szybko ani nie za wolno) że to jest odpowiedni moment na taką zabawkę.
reklama
Podziel się: