reklama
Atru dobrze że piszesz o tym talerzyku bo ja chciałam właśnie taki kupić na ostatnich zakupach już miałam go w rękach ale stwierdziłam ze kupie następnym razem bo teraz i tak się nie przyda dzięki za informację bo teraz wiem że już nie kupię.
podpisuje sie pod tym...po to miedzy innymi jest przeciez to nasze BB forum. dziekuje!!!!:-):-):-)Atru dobrze że piszesz o tym talerzyku bo ja chciałam właśnie taki kupić na ostatnich zakupach już miałam go w rękach ale stwierdziłam ze kupie następnym razem bo teraz i tak się nie przyda dzięki za informację bo teraz wiem że już nie kupię.
Adas ma krzesełko ( juz dawno w nim je) drewniane z miękkim siedziskiem, odziedziczył go po córce. Dla mnie jest praktyczny, bo później mozna zdjąc siedzisko a z podstawki na której jest ono osadzone, robic stoliczek. Do czasu kiedy mały nie siedział służył Mai cały czas, jako stolik do jedzenia, albo do rysowania.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Oki, krzesełko zmontowałam
Babcia obszyła na nowo miodową skajką,a wśrodku dała materiał żeby wnusiowi dupcia nie ślizgała się. Wcześniej była popękana biało-żółta ceratka
Babcia obszyła na nowo miodową skajką,a wśrodku dała materiał żeby wnusiowi dupcia nie ślizgała się. Wcześniej była popękana biało-żółta ceratka
izabela352
Fanka BB :)
justyna- i krzeselko jak nowe
tygrysiatko
Zaangażowana w BB
Justyna-taka babcia to skarb!! Krzesełko śliczne:-) Filip jeszcze nie siedzi, więc jeszcze takiego krzesełka nie kupiliśmy.
reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
FLIPPER EVOLUTION do kapieli OKBABY FLASH nowość (345743702) - Aukcje internetowe Allegro
Krzeselko do kapieli Zuzi bardzo fajne polecam ( my mamy inny kolor)
Krzeselko do kapieli Zuzi bardzo fajne polecam ( my mamy inny kolor)
Podziel się: