reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
No moze rzeczywiscie tylko Zuzce ta kula nie odpowiada (mnie tez - najgorsze ze nie mozna ustawic glosnosci) bo byla u mnie wczoraj kolezanka i jej coreczka tez taka ma i jest nia bardzo zainteresowana , a gazety to wiadomo tylko musze je selekcjonowac bo tata by byl zly;-)

No gazety to hicior, ale nic nie pobije starej klawiatury od komputera. Tymo rzuca się na nią jak szczerbaty na suchary i wali po klawiszach:-D:-D:-D Nie ma to jak syn informatyka;-)

Gazety u Nas też są na pożądku dziennym, ale słyszałam że jest przesąd, aby dzieci nie targały gazet bo będą nerwowe :baffled::dry: co prawda ja w przesądy nie wierze.

No gazety to hicior, ale nic nie pobije starej klawiatury od komputera. Tymo rzuca się na nią jak szczerbaty na suchary i wali po klawiszach:-D:-D:-D Nie ma to jak syn informatyka;-)

Skad ja to znam!!!!! :-D:-):-D Najlepsza zabawka Patryka jest komputer i myszka a jak widzi podpiety kabelek od myszki albo internetu to z radosci az sie smieje na glos i pozniej kombinuje jak to wyciagnac. Gazety tez lubi targac - w szczegolnosci reklamy Quelle i Bon Prix ;-)

Mój też uwielbia rozszarpywać gazety ulotki i broszury wszelkiej maści ale nie pozwalam mu bo on wszystko ładuje do buzi (ciągły brak zębów) i nie chcę żeby konsumował farbę albo zeby sie udławił kawałkiem papieru:szok::baffled:

Mam pytanie,czy któraś z Was kupiła może dziecku jeździk Chicco Quatro lub Smobby Kubusia Puchatka?Zastanawiam się nad kupnem,któregoś i nie mogę się zdecydować,który byłby lepszy?Smobby z pewnością bardziej pasuje do dziewczynki niż quatro,ale chyba nie wydaje dźwięków?
345415684
smobby
347708535
chicco

Ja chce kupić Zuzi coś takiego ale dopiero na wakacje no może w czerwcu, te jeździki są w większości od 9 miesięcy i tak sobie myślę (moje dziecko rozwija się raczej standardowo ani nie za szybko ani nie za wolno) że to jest odpowiedni moment na taką zabawkę.

reklama
Do góry