reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja myślę o czymś takim:Nasze szkraby osiagnely wiek - czyli 6-9 miesiecy - czyli pora na edukacje hehe.
Co polecacie z zabawek edukacyjnych?Przy ktorych maluch powinien siedziec? Bo jakas biede mamy w zabawkach Staskowych, musze cos kupic
Ślimak Smakosz Klocków 71922 - Zabawki Fisher Price
lub takim:
Ciężarówka Z Klockami B4252 - Zabawki Fisher Price
a to może nieedukacyjne, ale fajne:
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
Z zabawek edukacyjnych to polecam wszelkiej maści sortery, jak np. żyrafa z Fisher Price'a albo z Lego Duplo pudełko-sorter. Powiem wam szczerze, że sprawiliśmy je Kubie pod koniec pierwszego roku życia i do dziś bardzo lubi się nimi bawić.
Dla Tymka chciałabym kupić taką dużą kostkę edukacyjną, widziałam takie jakiś czas temu za ok. 50 zł w Biedronce albo są też w Leomarku tyle, że droższe. Na każdej ściance kostki jest jakaś zabawka, a to zegar do przekręcania, a to zabawka manualna do przesuwania klocków, a to coś do wciskania itd. Wydaje mi się, że to bardzo fajna, wszechstronnie rozwijająca zabawka.
No i też chciałabym taki rowerek-nierowerek:-)
Dla Tymka chciałabym kupić taką dużą kostkę edukacyjną, widziałam takie jakiś czas temu za ok. 50 zł w Biedronce albo są też w Leomarku tyle, że droższe. Na każdej ściance kostki jest jakaś zabawka, a to zegar do przekręcania, a to zabawka manualna do przesuwania klocków, a to coś do wciskania itd. Wydaje mi się, że to bardzo fajna, wszechstronnie rozwijająca zabawka.
No i też chciałabym taki rowerek-nierowerek:-)
Majandra - dwa razy wkleilas ten sam link, tak mialo byc?Ja myślę o czymś takim:
Ślimak Smakosz Klocków 71922 - Zabawki Fisher Price
lub takim:
a to może nieedukacyjne, ale fajne:
O tym slimaczku tez mysalam. A taka ciezarowke tylko w wersji krokodyl Stasiu dostal na chrzciny. Oczywiscie bawi sie nia zupelnie nie przepisowo - odwraca ja nad glowa a klocki z hukiem turlaja sie po podlodze...no ale zabawka go absorbuje i...ekscytuje:-)
czyli wniosek ze najlepsza na teraz zabawka-klocko-wkladajka?...ups Sorter znaczy ( dzieki Atru)
majandra
Cholewcia, oczywiscie, że nie. Chodziło mi o to:Majandra - dwa razy wkleilas ten sam link, tak mialo byc?
Sensoryczne Klocki - Znikające Klocki J0328 - Zabawki Fisher Price
Ja myślałam o takiej kostce
*KOSTKA EDUKACYJNA!! *DLA MALUCHA *MELODIE !! (354167964) - Aukcje internetowe Allegro
*KOSTKA EDUKACYJNA!! *DLA MALUCHA *MELODIE !! (354167964) - Aukcje internetowe Allegro
majandra
Agulka, fajna, ale chyba troszkę za małe elementy dla naszych szkrabów
reklama
izabela352
Fanka BB :)
a mi sie wydaje, ze na taki sorter jeszcze za wczesnie
Podziel się: