reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
No 100 to faktycznie dużo. Znalazłam na allegro na licytacji 2 i może któreś uda mi się wyhaczyć. Na razie są za 39 i 36 zeta. Zobaczymy. Jeszcze nigdy nic nie kupowałam:sorry2: Może się uda

MATKO JAKA CENA!!!!!

Nie ja podzękuję :baffled: Kuba już sam siedzi i umie utrzymać równowage to moja pomoc w podtrzymywaniu nie jest potrzebna, no chyba że przy myciu głowy.

My sobie radzimy i bez maty i bez takiego krzesełka. Przypuszczam, ze może gdybyśmy mieli troszkę kasy na zbyciu to może byśmy pomyśleli o zakupie czegoś takiego. Ale sytuacja jest taka nie inna i są inne wydatki.

Witam!Ja kupiłam takie krzesełko,uzywane Smoby z Allegro za 30zl+8zl przesyłka.Nowe kosztuje ok.150zł!To za dużo trochę na rzecz która używa się dość krótko,ale za 30 warto(brakowało w nim kilka zabawek,ale nie to najwazniejsze)Maja zadawolona,kapiel w dużej wannie bardzo jej się podobała.Bezpieczna kapiel,mała ruchliwa w wanience,więc dla nas to krzesełko jest przydatne(szczególnie dla męża,jeśli chce kąpać małą,bo on nie robi tego na codzień i ciagle czuje się mniej pewnie,bo zrobił kiedys wypadeczek małej)
glitterfy144935732D34.gif
Zpz3p2.png

600714.jpg
ZADOWOLONA MAJA

reklama
No i muszę Wam powiedzieć że ta kula simby nam się sprawdza, fakt zgadzam się z luandzia że melodyjki są trochę za głóśne ale moja mała się jej nie boi i z ciekawością patrzy jak się sama ona obraca, pokazuje ją jej tylko jak leży na brzuszku i Jula wytrzymuje już trochę dłużej bo jest zaciekawiona- jak jej rozłożyłam maskotki, grzechotki itp. to nic nie dało... zobaczymy może to poskutkuję...
a i na chwilę obecną to najlepszą zabawką dla Juli jest gazeta:-) uwielbia miętolić, drzeć - ale ma przy tym frajdę:tak::tak::-):-)

Do góry