reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

Gaga, super ten ostatni, ale cena mnie powaliła. Jeszcze jak sobie pomyślę, że dwa takie musiałabym kupić to już wogóle.

reklama
Napaliłam się przez Was i na jeździk i na basen. Na jedno może naciągnę dziadków, a na drugie męża ;)

hehe u nas stanęło na basenie, a na roczek może jeździk, może takie cóś jak ma słowiczek zobaczymy

agata ja też my slałam o takim rowerku, ale kroś mi kiedyś powiedział że takie pedałki jak sa przy kołach to że dziecku niewygodnie i że lepiej kupic taki normalny rowerek, tylko nie wiem ile w tym prawdy ???

gaga pisze:
agata ja też my slałam o takim rowerku, ale kroś mi kiedyś powiedział że takie pedałki jak sa przy kołach to że dziecku niewygodnie i że lepiej kupic taki normalny rowerek, tylko nie wiem ile w tym prawdy ???

Hmmm z tego pamiętam to nasze pierwsze rowerki były z pedałami przy przedmim kole. No nie wiem. A w tych jeździkach to nie podoba mi się to, że nie ma tam gdzie oprzeć nóg i dlatego pomyślałam o takim rowerku.

reklama
A w jeździkach o to chodzi aby dziecko odbijało się nóżkami.
Mój Łukasz uwielbia jeździk.
Jest to zabawka, pzry której najdłużej się bawi, grzebie przy nim, rusza kierownicą, chodzi z/za nim, itp. I jak go posadzę to czasem mu się uda poruszyć nóżkami...

Do góry