reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

Gaga, ja Cię uduszę! Ciągle podsuwasz jakieś pomysły i ja potem kupuję!

reklama
arabella ;D to powiedz co ci się najbardziej sprawdza ;) to kupię to małej hihi
teraz myśle nad tą fontanną na powietrze i tym pianinkiem, nie wiem normalnie mętlik mam straszny, musze mężowi pokazać

Gaga super ten ostatni basenik ale zanim cosik takiego kupisz to popatrz po supermarketach. Ja go widziałam w naszym auchan i na bank kosztował mniej. Ludziska pewnie tam kupuja i sprzedają na allegro.

ja potrzebuje mały basenik, tak żeby można go było wszędzie zabrać (a auta nie mamy) więc to kwestia koło 30zł
rany ale te zabawki są fajne

Gaga dzisiaj będę w auchan to zobaczę jakie to pudełko, moze nie jest takie duże. Ale jak taki malutki to rzeczywiście nie ma co szukać w sklepach. My po prostu robimy w auchan zakupy takie na cały tydzień i w zeszłym tygodniu tam były całe regały takich baseników.

wiesz co ale to nie o pudło chodzi, mi musi sie na balkon zmieścić, a nie chce mi się do niego wiadrami wody nosić ;D więc taki mały wystarczy, może jak będzie starsza, i dorobimy sie autka to zakupimy taki większy

Na balkon to mamy ten basenik od pileczek ale w ogóle to nie wiem czy będziemy z niego korzystać bo balkon mam na wschód i wtedy jest gorąco nie do zniesienia a w cieniu jeszcze zmino no a po południu to już chłodno. :p

reklama
u nas słonko na balkonie jest przez cały dzień więc basenik jak najbardziej się przyda

Do góry