reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

reklama
O jakie słodkie. Śliczne. Tylko nie wiem jak duże. Ale misów już nie kupujemy, mój brat kupił Marysi i my kupiliśmy i wystarczy.

Jedna z naszych świetlicowych zabawek. Markowi bardzo się spodobała - sam uderzał rączką, a misie się kręciły

http://www.allegro.pl/item89597843_grajaca_zabawka_na_lozeczko_disney.html
bardzo polecam, Majka potrafi się nią bawić nawet 30min !!!! my mamy troszkę inną ale o to samo chodzi
a my mamy taką
13fz1.jpg

Gaga, super ta zabawka. Tylko u nas ostatnio pojawił się problem i trzeba kupować 2 zabawki,w innym przypadku jest krzyk i próba zabrania zabawki siostrze. Wczoraj dostały taką małą piłkę gumową i niestety jedną i był taki płacz, bo jak jedna się bawiła to chciała druga. I pojechałam po południu na zakupy po drugą.

reklama
Justyna superowe. I cena ta w makro bardzo atrakcyjna. Muszę pokazać Darkowi to może da się naciągnąć. Ale jak znam życie powie: teraz przecież tego nie będziemy używać :p U mnie w Auchan jest coś podobnego ale troszkę mniejsze za to z kubusiem puchatkiem ::)

Do góry