reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZA MAŁY ZARODEK, BRAK ECHA SERCA A PORONIENIE

Dziewczyny pojechałam do szpitala, lekarze potraktowali mnie jak wariatkę i nie indukowali poronienia. Według miesiączki ciąża powinna mieć 10+2 dni a według lekarza 6+2 dni. Czyli diagnoza pierwszej ginekolog z Belgii jest prawidłowa, ze ciąża zatrzymała się na 6 tygodniu, 3.5 tygodnia temu według tamtej. Lekarz mnie zbadała powiedziała, ze nie widzi akcji serca, ze jest najprawdopodobniej krwiak, ale ze ona nie ma pewności, ze ciąża nie jest młodsza (o 4 tygodnie!!!i jie ma pewności) i ze ja mam czekać dwa tygodnie i zgłosić się do ginekologa kolejnego i jeśli on potwierdzi to indukują poronienie. W ogóle nie brała pod uwagę usg z Belgii i Holandii. Powiedziałam, ze nie chce 5 i 6 tydzień chodzić z martwym płodem, zwłaszcza jak mam krwiaka, a ona ze mam się zgłosić po 2 tyg albo jak będę krwawić lub jeśli będę miała objawy infekcji(wydzielina śmierdząca, o dziwnym kolorze i bóle). Co ja mam robić
Nie chce dostać sepsy, w ogóle wydaje mi się, ze ona mnie potraktowala jak kobietę, które kłamie i chce aborcji i ze jak ja mogłam karty ciąży w Polsce nie założyć, No 13.04 byłam u ginekologa i chciałam, ale nic nie było widać.

reklama
Nie chce dostać sepsy, w ogóle wydaje mi się, ze ona mnie potraktowala jak kobietę, które kłamie i chce aborcji i ze jak ja mogłam karty ciąży w Polsce nie założyć, No 13.04 byłam u ginekologa i chciałam, ale nic nie było widać.
Jedź do innego szpitala jeśli masz taką możliwość

Do góry