Witam mam problem byłam u lekarza który stwierdził że mój pecherzyk jest za mały w stosunku do zarodka, wymiary crl to 1.29 odpowiadające 7tc 3 d , wartosci pęcherzyka nawet nie mierzył tylko odraU stwierdził że jest za mały, nie przepisał mi żadnych leków tylko kazał przyjść za 3 tyg o ile wcześniej jak stwierdził nie wyląduje w szpitalu . Czy któraś z Was była w takiej sytuacji i sie okazało że jednak precherzyl podgonił i było wszystko ok ?
reklama
G
gość _199
Gość
Niedobrze jak jest za mały niestety wiem, że jest taka terapia eksperymentalna, że podaje się lek przeciwmalaryczny w takiej sytuacji, ale nie wiem czy znajdziesz lekarza, który ci to wypisze. Musisz próbować !
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Ciężko powiedzieć, nie wiemy o ile pęcherzyk jest mniejszy. U mnie różnił się tylko jednym dniem, z crl 6+1, pęcherzyk 6 tydzień.
Właśnie ja też nie wiem bo on mi go niemierzyl nawet mam tylko zdjęcie usgCiężko powiedzieć, nie wiemy o ile pęcherzyk jest mniejszy. U mnie różnił się tylko jednym dniem, z crl 6+1, pęcherzyk 6 tydzień.
Właśnie ja też nie wiem bo on mi go niemierzyl nawet mam tylko zdjęcie usg
Załączniki
G
gość _199
Gość
Napisz na wątku ciąża po poronieniu, dziewczyny miały tam różne historie, może któraś ci pomoże.Czy naprawdę niema nikogo kto był w podobnej sytuacji
Dziękuję za informacjęNapisz na wątku ciąża po poronieniu, dziewczyny miały tam różne historie, może któraś ci pomoże.
reklama
iz00lka
Fanka BB :)
Na jakiej podstawie ocenił lekarz wiek ciąży? U mnie różnica pomiędzy terminem z OM a tym z owulacji była ponad tydzień. Jeśli nie miałaś monitoringu owulacji to raczej nie jest w stanie nikt określić kiedy faktycznie owulacja była - mogła się całkiem naturalnie przesunąć a lekarz możliwe, że niepotrzebnie Cię nastraszył. Ja skonsultowałabym to z innym lekarzem