reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Za maly pecherzyk w stosumku do zarodka

Witam mam problem byłam u lekarza który stwierdził że mój pecherzyk jest za mały w stosunku do zarodka, wymiary crl to 1.29 odpowiadające 7tc 3 d , wartosci pęcherzyka nawet nie mierzył tylko odraU stwierdził że jest za mały, nie przepisał mi żadnych leków tylko kazał przyjść za 3 tyg o ile wcześniej jak stwierdził nie wyląduje w szpitalu . Czy któraś z Was była w takiej sytuacji i sie okazało że jednak precherzyl podgonił i było wszystko ok ?

reklama
Niedobrze jak jest za mały niestety :( wiem, że jest taka terapia eksperymentalna, że podaje się lek przeciwmalaryczny w takiej sytuacji, ale nie wiem czy znajdziesz lekarza, który ci to wypisze. Musisz próbować !

Załączniki

• 20210707_163547.jpg
    20210707_163547.jpg
    851,8 KB · Wyświetleń: 304
reklama
Na jakiej podstawie ocenił lekarz wiek ciąży? U mnie różnica pomiędzy terminem z OM a tym z owulacji była ponad tydzień. Jeśli nie miałaś monitoringu owulacji to raczej nie jest w stanie nikt określić kiedy faktycznie owulacja była - mogła się całkiem naturalnie przesunąć a lekarz możliwe, że niepotrzebnie Cię nastraszył. Ja skonsultowałabym to z innym lekarzem :)

Do góry