reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Za maly pecherzyk ciazowy

Jade w poniedzialek. Ale nie wiem jak wytrzymac do tej pory, jestem zalamana bo moj gin kazal sie nie cieszy i nastawic na najgorsze bo on bardzo by sie zdziwil jakby sie udalo;( probowalam poszukac cos w internecie ale chyba nikt nie mial takiej sytuacji bo nic znalezc nie moge na ten temat zeby pecherzyk slabo rósl

reklama
Jak będziesz u gina w poniedziałek ,to zapytaj o acard lub polocard ,wiem że często pomoga przy krwiakach , nie sądzę żeby nikt nie miał takiej sytuacji ,tylko może dla innych lekarzy jest to normalne i nie straszą pacjentek ,Nie stresuj się i nie nastawiaj ,myśl pozytywnie to pomaga

Ok zapytam o te leki. Staram sie myslec pozytywnie ale jest to trudne
Wiem ,doskonale Cię rozumiem , ale zamartwianie się nie pomoże , a wręcz zaszkodzi , ja też ciągle się martwiłam na 1 wizycie jak pojechałam po l4 usłyszałam ,też żeby się nie cieszyć że za cienkie endometrium ,że nie przyjmie ciąży i co?jestem w 30 tyg ,brałam te same leki co Ty plus polocard do tej pory biorę

Ale tylko przez to, że pęcherzyk jest za mały? Może owu się przesunęła? U mnie od początku była różnica 5 dni w wielkości.

Tak bo powiedzial ze na obrazie z usg pecherzyk powinien byc duzo wiekszy i na tyle na ile on zna swoja prace (jesli chodzi o ciaze, o wady dzieci jest najlepszy, ma bardzo dobry sprzet) to ze z tego nic nie bedzie. Wczesniej roznica w ciazy miedzy usg a om byla 4 dni a teraz juz 8 dni roznicy bylo.

Tak bo powiedzial ze na obrazie z usg pecherzyk powinien byc duzo wiekszy i na tyle na ile on zna swoja prace (jesli chodzi o ciaze, o wady dzieci jest najlepszy, ma bardzo dobry sprzet) to ze z tego nic nie bedzie. Wczesniej roznica w ciazy miedzy usg a om byla 4 dni a teraz juz 8 dni roznicy bylo.
Ja tak miałam,mój synek ma.juz 6 lat. Wtedy skierowali mnie nawet do szpitala na czyszczenie,a tu niespodzianka,wszystko ok. Też najlepszy lekarz z super sprzętem j taka pomyłka.

Wydaje mi się, że nikt tego nie może wiedzieć. Musisz po prostu poczekać na to co się stanie. Wiem, że to trudne.

reklama
Do góry