Nikos
Mama Kuby i Leny
Aha jako nastolatka przy zażywaniu tabletek (rigevidon) super przytyłam. Czułam się super.
Niestety zaraz po odstawieniu wróciłam do swojej wagi.
Niestety zaraz po odstawieniu wróciłam do swojej wagi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo ćwiczyć, siłownia, fitness. Mięśnie się wtedy wyrobią i nie będzie widać kości a do tego zwiększa się apetyt.
Non stop słyszę, że powinnam przytyć. Jest to wkurzające, w Polsce panuje stereotyp określonej sylwetki. Najgorzej jak ktoś odchodzi od normy. Aby trochę przytyć potrzeba też na to czasu.
168 cm i 48 kg fajnie.
To prawda. Wystarczy poszperać w YouTube:
YouTube - Fitness - Sweet Booty Punishment Workout
YouTube - Fitness - 550 Rep Muscle Murder Workout
Bardzo ładnie kobieta wygląda bo dba o siebie. Nic jej nie brakuje.
Nie słuchaj bzdur. To nędzne stereotypy które są tworzone z zazdrości. Czy chuda kobieta nie może być atrakcyjna? Daj sobie spokój z tyciem, jest OK.
168 i 48 kg. fajnie???? to jest spora niedowaga :/
Jakis amator chudzielcow sie tutaj napatoczyl (bez obrazy dla was chude mamy) ale napisales dwa posty i to w tym temacie tylko...poszukaj chlopie innego forum...czy wszedles tu tylko po to by utwierdzac kobiety w przekonaniu,ze ich chudosc jest piekna a wazac 50 kg.+ to zbrodnia...
Ja mam 170 i waze 61 kg. dla Ciebie pewnie jestem grubas....
W spoleczenstwie to raczej dominuja takie stereotypy,ze nikt nikomu nie kaze tyc
caly czas jest moda na chudosc
wiec nie pisz mi tu czlowieku,ze chudzielce w polsce maja zle ....
chude chca byc grubsze te grubsze chca byc chude...
Ty lubisz zero cyca i dupy -OK.
ale sa faceci,dla ktorych kobiece krztalty sa na pierwszym miejscu
kobieta usmiechnieta,zadowolona z siebie i z zycia jest sama w sobie atrakcyjna i nie wazne czy wazy 45 czy 85 kg. Amen.