anna200379
Zaangażowana w BB
Mój od urodzenia się w tych siatkach centylowych nie mieścił;( ale faktycznie, jest długi, więc on wcale grubaskiem nie jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z siatki wagi wynika, ze Julia schudła o kilogram? prawda to?
ogólnie z tego wynika, ze w przypadku wzrostu, Julia jest wyższa niż 97 % dzieci w jej wieku - odczytując 97 centyl - 97 % dzieci w wieku Julii ma ok. 68 lub mniej cm, a sądząc po tym ile ma, to pewnie większa od (niemal) wszystkich dzieci
w przypadku wagi - jeżeli dane są prawdziwe - Julia znajduje się mniej więcej na 90 centylu tzn. 90 % dzieci znajduje się poniżej czyli waży nie więcej niż ok. 8 kilo.
Czytając od drugiej strony - 10 % dzieci waży więcej niż ok. 8 kilo
Daffi ale i tak jest wysoko na siatce więc ja bym się nie przejmowała..Tomek jest na środku
Daffi ale i tak jest wysoko na siatce więc ja bym się nie przejmowała..
dzieki dzieki..no 8 kg to ie jest zle ale jesli dalej bedzie chuddla to bedzoe problem..teraz przez plesniawki malo je i wymiotuje mi.
przed chwila 2 razy na zolto..