akozka
Misia Kosia 3.12.09
Akoza Michalinka bije wszelkie rekordy;-)
Dla porównania- koleżanki trzylatek 12 kg wazy...
Ale myśle że nie ma co sie martwić, pewnie jak zacznie raczkować, chodzić, ruszac się to zejdą jej te kg;-)
Bratanek ma prawie 2 i waży niecałe 12, więc mam porównanie też ;-) Nic nie poradzę na to, przecież nie będę jej głodzić... Z resztą nie da się, bo sąsiedzi wezwą opiekę społeczną ;-) A i tak już tyje mniej niż kiedyś, idzie po prostu swoją krzywą.
AKOZA ale waga:-)normal;nie jestem w szoku;-)moja corcia jak miala 12,5 miesiaca to warzyla 10,700kgmasz co nosic kobietopełen szacun;-)
Dzięki ;-) A ja się ciągle dziwię czemu wieczorem mnie plecy nawalają a rano wstać z łóżka nie mogę... Nie mogę się doczekać aż zacznie sama łazić i nie będę musiała jej co chwilkę dźwigać ;-)
brawa dla Michalinki Akozki... bombowa jest... tylko jak ona sie czuje?? podobno takich dzieci nie powinno klasc sie w lezaczku bo klatka piersiowa moze sie zapasc no i nie zdrowe jest to dla takich dzieci....
Czuje się chyba dobrze, nie wiem jak ma się czuć...? Co do leżaczka nic nam nie mówili w czasie wizyty, co więcej mówili, że świetny wybraliśmy bo stabilny w miarę i z pasami. Nie zauważyłam żeby jej się zapadała klatka, owszem głowa jej idzie na klatkę gdy się zsuwa i próbuje z fotelika zejść, ale każdemu by tak szła. Nie zabiorę jej ukochanego fotelika, wybacz :-) I tak coraz więcej czasu spędza na kocu na środku pokoju, bo z fotelika ciągle schodzi ;-)
Zobaczymy kiedy będziemy musieli wagowo zmienić fotelik samochodowy... ;-)