reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

reklama
nie no dziewczyny z waga macie super, bardzo zazdroszcze, bo im wiekszy klocek tym gorzej nosic. jak ostatnio wyszlam kawalek do sklepu bez wozka zkacperkiem na rekach to myslałam, ze mi slup peknie na powrocie, a potem cały bok mialam naciągniety i bolał. my juro sie zwazymy i zmierzymy

szerlock - no i ile???

Ja nie waze bo nie chce sie stresowac... Ale podejrzewam ze klucha ma z 11kg :baffled: Ma wilczy apetyt no i nie bardzo wiem co mam na to poradzic...:confused:

mysz wagowy wyrok jutro bedzie, bo jutro jadziem do doktora:-D alez idiotki w tej rejestracji pracuja. m. dzwoni i mowi, ze chce zdrowe dziecko zarejestrowac, a ta sie pyta po co. no kur..szkoda, ze to nie ja dzwonilam. ja bym jej dala po co. głupia krowa. nie bylismy od grudnia po szczepieniu, ale pediatra mowil, zeby co 6-8 tyg zjawiac sie na kontrole rozwoju i wzrostu

reklama
ja coś myśle, że Zu waży teraz pomiędzy 9,5 kg a 10,5 ... ale nie wiem, wagi nie mamy, a do lekarza na ważenie nie chce mi się iść :sorry2: musze jakoś zważyć ją u mojej mamy!

Do góry