reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

Kacperki chyba tak mają.... Zazwyczaj noszę swojego na lewym ręku i niestety ostatnio już dwa razy zdarzyło mi się że wieczorem mój bark wydaje dźwięki przy ruszeniu ręką:-( w domu jak go ważyliśmy było 10,2kg

reklama
sie wnerwilam bardzo, bo dzis specjalnie kawal drogi i autobusem jechalam z kapsikiem do przychodni, bylismy zarejestrowani, a tu sie okazuje, ze nas nie przyjma, bo dzis tylko dzieci chore przyjmuja. czyli pani w rejestracji okazała sie niedorozwinieta idiotką. mam nadzieje, ze kacper niczym sie nie zarazi. tazke zadnych wag i miar nie znam.

widzę ze wagi naszych maluszków sa podobne Kubus ma ok 9,800 na wadze domowej
Widze ze rozmowa tyczy sie wagi dziecka,ja mojego maluszka tez obecnej nie znam.Od dwóch tyg ciagle mi choruje.Mam dosc.Dzis tez byłam u lekarza,ma chorę gardełko i takze dziś miałam kontrole wagi,niestety,nie poszłam bo by mnie nie przyjeli z chorym dzieckiem.

reklama
Do góry