reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

Martka, to widze, że Pawełek dogania swojego niedzielnego rówieśnika.
Waga na 9 miesięcy - ok 9400g, długość to wydaje mi się, ze tak 72cm, choć w przychodni tydzien wczesniej wyszło 70, głowka 46cm, klaty nie zmierzylam, ale jakieś 47 cm

reklama
ostatnie wazenie mielismy w 18 grudnia..
waga rowniusienkie 9kg.
wzrost 75cm...
obowd glowki i klatki piersiowej konkretnie nie pamietam ile to było ale wiem ze tyle samo cm.. pielegniarka stwierdzila ze inteligent bedzie... :-D
to teraz bedzie mial kolo 10kg...

Jasio w wieku prawie 9 miesiecy wazony na wadze domowej (a wiec pomiar jest obarczony spora granica bledu :-D) wazyl 10200g - myslalam ze juz bedzie okolo 11kg ale schudl troche ostatnio po tej chorobie.
Mierzylam go - ma 80cm :szok::szok::szok:

Mój synek Kubuś dwa tygodnie temu ważył 8300g i miał 73cm, jakoś mało w porównaniu z Waszymi pociechami, ale lekarz powiedział, że wszystko jest ok.. Troszkę schudł, bo przez trzy dni nie chciał nic jeść oprócz mleka z butelki, bo wychodziły naraz jego pierwsze trzy ząbki :-)

reklama
Do góry