reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

mi wyszlo 196cm:szok::szok::szok: przegięcie:-D

karola - waga ok moim zdaniem równiez. są maluszki które do niedawna miały np. 7600. poczytaj wstecz:tak:

reklama
W sumie to się tym nie martwię, bo mały zdrowy jest jak byczek :-)
Wyszło mi, że będzie mieć 184cm, przerośnie nawet tatusia :laugh2:, a ja będę musiała się zaopatrzeć w stołeczek,żeby z nim pogadać:-):biggrin2:

Nam wyszło 186,5:dry: fajna zabawa:-D:-D:-D

A my jutro idziemy się warzyć i mierzyć po 3 miesięcznej przerwie;-).

Obliczyłam też ile JA powinnam mieć wzrostu i wyszło 172, a mam 168 - w sumie wiele się nie pomylił, no ale jednak zawyża.
I dobrze, bo wyszło mi też, że dzieci szwagra będą miały: dziewczynka 191,5, a chłopiec 204,5:szok:

Krupka - g'woli dokladnosci moj tez bedzie mial 192,5 czyli tyle ile Twoj :-)
Wprawdzie moj tesc twierdzi ze w ich rodzinie kazdy mezczyna jest o 10cm wyzszy niz ten z poprzedniego pokolenia - moj maz ma 191, tesc 181, dziadek mojego M mial 171... No, ale ja wole zeby Jasio jednak nie mial dwoch metrow :szok:
Obliczylam tez swoj wzrost i mi wyszlo ze powinnam miec 168cm a mam 166 - no ale blisko bylo :tak:

No to Rafał powinien mieć 181,5 cm. Pozyjemy , zobaczymy.
A mi wyszło dokładnie tyle co mam czyli 160 cm.

no to już jest kawał chłopaka do noszenia.

kurde ja muszę tez jechac do przychodni, zeby go zważyc, bo ostatni raz wazony byl na szczepieniu i to chyba w grudniu. o cholera. trochę dawno. chyba, ze cos pomyliłam.

reklama
mamo Q - no to waga w sam raz :-) Nie przedzwigasz sie przynajmniej ;-)

Ja Jasia wazylam ostatnio na szczepieniu w Sylwestra - nie ide na wazenie bo nie widze takie jpotrzeby - nie chudnie wiec pewnie tyje... Ale wolniej chyba (Bogu dzieki). Jak juz pisalam - kilka dni temu na wadze domowej wyszlo 10,2kg

Do góry