reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

mój synek jest szczuplejszy:-(

Dziś ma więcej niż Twoja córa przy ostatnim ważeniu, a ciągle waży mniej od niej (5850), no a on jest chłopcem...
Może powinnam go zacząć dokarmiać? Już sama nie wiem...

Krupko, jak lekarz nie mówi, że za mało przybywa, to nie masz co dokarmiać, w końcu to też osłabi twoją laktację. Może mały się rozkręci, tak jak mój, on też długo był kruszynką, a teraz jest tak fajnie ubity, ale nie grubasek.

reklama
Dziewczyny Quinten ostatnio warzyl 5580:-( dołączamy do szczuplaczków, jedyne co ma Quinten pyzate to policzki:-D

my juz nosimy ubranka na 74 a body 80. teraz to nie wiem ile kapsio waży. myśle, ze te 400g od ostatniego wazenia przybrał, czyli jakies 8000g

Mój synek z racji porannej wizyty w przychodni został zważony i waży 6600g. W ostatnim miesiącu trochę wystopował (650g na plusie) ale jest nieźle.:tak:

nasz dzisiejszy wynik 3 miesiące 24 dni ******* 7600 gram **********

:-D:-D:-D
od poniedziałku Pani dr kazała nam przejść na mleko nr 2 ...

Mysz I Aletko - macie długaśnych synków :-D:-D
ale to chyba oznacza że te kilogramy Jasia mu się ładnie rozkładają i chyba nie jest wcale taaaki duuuży ;-)a w sam raz :-)

reklama
Do góry