reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

reklama
mam wiele zaległości więc zaczynam od początku

stan zastany (urodzeniowy)- waga 3330, dł 54 cm

2,5 tyg -3,7 kg
5,5 tyg-4,45kg
2,5 miesiąca-6kg

Tochę mało aktualne te dane..ale juz dawno byliśmy u lekarza- będziemy 0; no ciekwe ile juz wazy ten nasz żarłok?

Wczoraj zmierzyliśm Igiego- 67 cm

:) hehe . nie chodziło mi o to że dane wagowe sa mało-aktualne...że nie wiem ile waży teraz. a 6 kg to wcale nie malo w 2,5 miesiącu...bylismy w szoku tak szybkim skokiem wagi (tylko na cycu). 20 września idziemy do lekarza- więc dopiero zobaczymy ile przybrał- ja stawiam na jakieś 7,5max. Nie wiem ile wasze dzidzie teraz ważą, bo nie czytałam was z przyczyn technicznyc przez kilka miesiecy, i brak mi odniesienia...ale wydaje mi sie że Igi sporo ważyaco ciekawe wcale nie jest grubaskiem;-)

natka - moj Jasio jest od Twojego Michasia mlodszy o miesiac a wazy tyle samo :-(
3 miesiace, 3 tygodnie - 7300 :szok::szok::szok::szok:

Strasznie sie boje co to bedzie :-( Juz mi krzyze nawalaja a co dopiero za kilka miesiecy :-( Wielka klucha z naszego Jasia - wielka waga, wielki lepek :-( Wzrost okolo 68cm Nie dosc ze zadna dziewczyna go nie bedzie chciala to wlasna matka go nie bedzie w stanie podniesc juz niedlugo... Dobrze ze to chlopak, bo jakby dziewczynka miala byc taka klucha to ja dziekuje :-(

reklama
Mysz co Ty tu wypisujesz??? Każda będzie go chciała! Mój Piotruś też jest taka kluska ale ja się nie martwię! Teraz my trochę podźwigamy a potem synki nasze będą nas na rękach nosić ;-)

Do góry