reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

u mnie mierza i z tego co ostanio wyszlo to Jeremiasz urosl 1 cm ( po porodzie 53cm) teraz 54 cm ale jakos tez mi sie nie chce w to wierzyc bo ciuszki juz mu przymalawe i powoli sie przestawaiam na te na 62.
A z tym tyciem to nie ma sie czym przejmowac wazne ze nasze dzieci rosną i są zdrowe i coraz bardziej ciekawe swiata:tak::-)

reklama
ja juz dosc dlugo zakłądam ciuszki na 68, bo 62 to po porodzie byly dobre. a czasem juz i na 74 zakładam i sa tylko jakies moze 4 cm za duze. nie wiem jak rozmiary ciuszkow sa mierzone. dzis dołozyłam do torby z ciuszkami z małymi juz kolejne body i skarpetki.

ja juz dosc dlugo zakłądam ciuszki na 68, bo 62 to po porodzie byly dobre. a czasem juz i na 74 zakładam i sa tylko jakies moze 4 cm za duze. nie wiem jak rozmiary ciuszkow sa mierzone. dzis dołozyłam do torby z ciuszkami z małymi juz kolejne body i skarpetki.
Ale szerlocku masz wielkoluda. Mój to może we wrześniu założy rozmiar 68, póki co wyrasta z rozmiaru 56. A z numeracją ubranek to jest bardzo różnie. Mam dwa rampersiki jeden na 62 drugi na 68 a sa identyczne! Tak samo jest z pajacami.
Idzie ogłupieć podczas zakupów.

Pewnie że idzie oszaleć. My też już przeżucamy sie na 68 a mimoto wkładamy też bodziaka na 50. dziwne co?

U nas to samo, potrafię zuli założyć body na 56, a bluzę na 68, a spodnie na 62.... sycko inne ...:baffled::confused:

a zuzia też jest już cięższa, ja jak Gosia f czuję to w kręgosłupie i niestety jak tak dalej będzie, to ja niedługo nie dam rady jej nosić ....:szok:

Piotrek już też ledwo prostuje nogi w śpiochach 62. Ale bodziak 62 jest na niego dobry a czasami nawet za duży :szok: Widać nasze dzieci mają długie nogi i kariera w świecie mody stoi przed nimi otworem :-D:tak:

Właśnie spojrzałam że Igi akurat 7 lipca zeszłego roku ważył 5,820 więc trochę więcej niż Hania - ona waży teraz ok. 5100 (on urodził się17 maja)

Aga

reklama
Zgred- to hania i tak dużo waży :-)

a zuzia dzisiaj waży 4900:-) ( chyba już to na 3 wątku piszę :-D:-D:-D)

Do góry