reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

krupka co ty gadasz. jak juz odczepią się od Szymona wszyscy lekarze to zobaczysz jak będzie rósł w oczach. jego wage i tak uwazam, ze bardzo ładna biorąc pod uwagę fakt, iz jak pisałas słabo jadł przez anemie. najwazniejsze, ze przybrał. to jest powód do radości.

reklama
Hania nareszcie zaczęła przybierać po przestawieniu na cycucha! Stała na 4800 a teraz już wczoraj 4,85 dzisiaj 4,9 - bardzo sięcieszę bo już się stresowałam trochę :)

Ale teraz słychać że pije... Przełyka i wiem samam że się najada - wcześniej tak wisiła bo wisiała troszke przysypiała troszke przełykała - teraz zje zje i koniec

zgred suuuper!!!! gratuluje walki i zwycięstwa. jestes kolejnym dowodem na to, ze chciec to móc:tak::tak::tak:. jeszcze raz wielkie gratulacje rownież dla haneczki.

nasz maluszek ma 4500, więc w 2 m-ce przybrał 1350 - trochę mało, ale mam nadzieje, że teraz jakoś lepiej mu to pójdzie, zwłaszcza, że zaczął więce jeść.

Ależ duże te wasze dzieciaki. My to już chyba bobasa się nie doczekamy :-D

krupka - norma na m-c to 500-1000g, więc Twój synek jak najbardziej jest normowy chłopak :))

mój Cesarz miał dziś u lekarza 4940g. ...
wsuwa jak wściekły po 200 ml na raz a od wczoraj to nawet to mu mało,
juz zaczyna się kończyć pojemność butelek które mam...:szok:

simama - alez apetyt ma Twoj Patryk :tak:
A mi sie wydawalo ze moj Jasio jedzac 150ml je sporo... A jest starszy od Twojego az o caly dzien ;-)

Ja to nie wiem ile je nasz maluch bo z cyca miarki nie ma ;) ale 120ml to jadl jak mial tydzien wiec napewno sporo, samych herbatek przez dzien pije ok 400ml.

Ja w zeszły czwartek byłam z Igorem na szczepieniu wiec Jeremiasza zabrałam tez i poprosilam o zwazenie zmierzenie i zbadanie.
Co do Igora to wazy mi juz 13 kg.:szok:A ja sie dziwie ze trudno mi go nosic.

A Jeremi wcale nie jest gorszy bo w ciagu miesiaca przybral ponad 1200 teraz wazy 4200 co mie cieszy bo wiem ze sie najada pomimo okropnie czestego i obfitego ulewania:-).

Simamo ale ten Twoj chłopak to lubi porzadnie pojesc:rofl2:

reklama
Ja to nie wiem ile je nasz maluch bo z cyca miarki nie ma ;) ale 120ml to jadl jak mial tydzien wiec napewno sporo, samych herbatek przez dzien pije ok 400ml.

Ja karmię tylko piersią - nie ma miarki, to fakt, ale jest waga i dzięki temu wiem ile mały zjada :-)
Robi postępy - przedwczoraj 490, a wczoraj 520 wypił.

Do góry