krupka
Entuzjast(k)a
krupka - norma na m-c to 500-1000g, więc Twój synek jak najbardziej jest normowy chłopak )
No to czemu się kurna czepiają ci lekarze???! Nic już nie rozumiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krupka - norma na m-c to 500-1000g, więc Twój synek jak najbardziej jest normowy chłopak )
No to czemu się kurna czepiają ci lekarze???! Nic już nie rozumiem
Liczę na to, ze zanim skończy 2 miesiące, to przybędzie już 1300g. U mnie synek rozkręcił się dopiero w drugim miesiącu i tyje 500g na 2 tygodnie, więc jak najbardziej prawidłowo. Lekarka jest jak na razie super i jestem jej wdzięczna, że nie stresowała mnie i nie kazała dokarmiać dziecka jak mizernie przybył w pierwszym miesiącu i teraz maluch sie rozkręca.Tak, ewitka. Jak do tej pory jest ciągle za mało, ale przynajmniej przybiera. (A wiesz może ile teraz mierzy Twój synek?)
No to faktycznie za dużo nie przybrał. To u nas te 1 350 g, to całkiem niezły wynik przy Twoim synku. Gdybyś trafiła na tych lekarzy, co ja, to pewnie już by was zamknęli w szpitalu