reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

jestem w szkou jakie wasze dzieci sa duze:szok:
moj Nikuś jak sie urodzil mial 3370g a mierzyl 57cm. 3 lipca idzimy na szczepienie wiec bedziemy wiedziec ile przybral.:tak:
niech wasze pociechy rosna zdrowo.pozdrawiamy
PS jak zamiescic zdjecie z nboku

reklama
My tez bylismy dzis u Pani doktor.

Antoś waży 5440g (przytył 380g w ciagu tygodnia) mierzy 61cm.
Wodniaków brak potwierdzone stawy ok ale usg musimy zrobic. :)

Pozdrawiamy :)

Ha ostatnio patrzylam na Igiego i mam juz odpowiedz dla tych co jęczały ze w tytule wątku powinna byc dlugosc a nie wzrost - zobaczycie za rok ze tytul bedzie jak ulał :) Nasze dzieci nie beda wiecznie lezec :)

Aga

A my sie dzisiaj zaszczepiliśmy i przy okazji zważyli: synek przez 2 tygodnie przybył 500gram! W porównaniu z ostatnim przyrostem za pierwsze 4 tyg (tylko 200gram) to bardzo dużo, chociaż waży tylko 4250 w porównaniu z waszymi grubaskami :-). O ile dobrze go zmierzyli, to nic nie urósł - dalej ma 57cm długości.

no to moje dzidzi waży 6100g. dzis pani go zważyła. tak się cieszę, ze te cyce moje go wykarmiaja dobrze. jak go zobaczyła to poweidziała, ze Kacper wyglada na 3-4 miesieczne niemowlę. a tak szczerze powiem, ze mamy duzą gondolę w wózku, ale juz nie ma w niej wiele miesjca dla kacperka. na pewno nie straczy do 6 miesiaca. szybciej bedziemy musieli uzyc spacerowki

reklama
szerlock. gratulujemy tak pokaźnej wagi.
Mi sie wydaje też że spacerówki użyjemy szybciej niż nam sie wydaje bo Rafałowi już ciasno się robi. na długości to na razie starcza tylko w szerz nie może sie rękami rozłożyć a to uwielbia.

Do góry