reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

Kacper ma juz skończone 19 msc. wczoraj bylismy na szczepieniu wazy 11,200 niewiel przytył prze kilka miesięcy ale przez cały dzień jest na nogach non stop biega i chyba dlatego waga mu tak pomału idzie w góre miesiac temu go mierzyłam to miał 81 cm ale ubranka musi miec na 86 wydaje mi się ze to chyba akurat jak na jego wiek

reklama
Czy któraś z mam 2,3 lub 4-lata mogłaby wypełnić ankietę do mojej pracy mgr o rozwoju swojego dziecka ???
Ankietę przesłałabym na pocztę i po wypełnieniu odesłałybyście mi w ten sam sposób.

Jeśli ktoś byłby tak miły to proszę o adres email na priva.

Oskar, za dwa dni 19 msc, czyli 1,7
waga 11,700kg  wzrost 80cm.
spadł o 100g, troche sie zaniepokoiłam, ale  to istny szatan, odpoczywa tylko jak śpi.
czy u Was też sie zdarzył spadek wagi w tym wieku?
ząbków 12, butki 21

Mamo Olafa, jak sobie przypomnę naszych synków na początku:)
teraz Olaf to juz mały męzczyzna.
pozdrawiamy

moja Wiktoria ma 6 latek ma 122cm i wazy 22 kg; synek Mateuszek ma 2 latka mierzy 89 cm i wazy 12.5 kg,natomiast Bartus ma prawie 8 m-cy i mierzy 74 cm i wazy 13.250.
pozdrawiam wszystkich

meldujemy!
Oskar 20msc i 7 dni.
waga: 12,100kg
wzrost: 82cm
ząbki: nadal 12 ale chyba cos sie szykuje:)
nóżka: 13cm czyli 22
no i niepotrzebnie się martwiłam, wszystko nadgania:)
pozdrawiamy

Olek ma 14 miesięcy i waży 9000 kg i ma 84 cm długości. Przy urodzeniu miał 2700 i 50 cm .
JEst długi i chudy

reklama
Do góry