reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

Moje laski mają obecnie 2 lata i 4 miesiące. Ważą ok. 14 kg, mierzą jakieś 92-93 cm (Ola jest ciut wyższa od Zuzi), a stópki mają w rozmiarze 23 - 24, więc chyba raczej małe. Jedzenia nie odmawiają i dzięki Bogu, bo bym osiwiała, gdybym miała za dwójką biegać, prosząc, żeby zjadły.

reklama
wyslalam ze tu bylam:)hmmmmm..........no to jestem:)
Jakub ma dwa latka waży ok 12 kg(w przyszlym tyg na bilans idziemy) i ma cos ok 85-90 cm
dowiem sie za tydzień
Tez jest wagą lekką:)

MÓJ KOCHANY SYNEK WAŻY 18 KG I MA SKOŃCZONE 3,5 ROCZKU .CZY TO DUŻO NIEWIEM ALE JA MAM WZROSTU 160 A ADAŚ JUZ 110.CO JA MAM ZROBIC CO BEDZIE ZA 5 LAT?CIEKAWE

byl bilans:)
12,200 i 86 kg
moim zdaniem je duzo a jest taki chudy ze zebra mu widac. ale caly czas biega choc nie nalezy jak na razie do dzieci nadpobudliwych:)

z dzisiejszej wizyty:
wazy 11,800 czyli przytył 0,080 przez ostatni miesiąc
mierzy 79,5 czyli urósł centymetr.
dobrze, bo trochę sie martwiłam tym wzrostem, ale i tak jest malutki.
za dwa dni Oskar kończy 18 miesięcy.

reklama
witam :) moja Anulka ma 18 m-cy waży niecałe 11kg wzrost 84 cm a rozmiar bucika 20. Krasnoludek ale za to słodki :laugh:

Do góry