reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

Krystian obecnie (ważony i mierzony przez panią pielęgniarkę wczoraj :)):
prawie rok i 4 miesiące 10600g i 85cm, ubranka też mu kupuję na 92-98, bo 86 są już albo za małe albo tylko tylko.Butki 23.
Ząbków 16 (1,2,4 dolne przebite calkowicie 4 górne i 3 mają dopiero po 1mm)

reklama
Bruno ma 15 miesięcy
Waży 9500
Mierzy... bo ja wiem? Chyba coś koło 80...

A zębów ma 12 i dwa kolejne w drodze...

Witam
Moj Olaf wczoraj skończył 2 latka, ma 102 cm i 14.7 kg, buciki kupiliśmy mu wczoraj o rozmiarze 27!!!
Ostatnio ostro wziął się za rozmówki , jest boski!!!
Pozdrawiamy wszystkich gorąco :)

MamaOlafa pisze:
Witam
Moj Olaf wczoraj skończył 2 latka, ma 102 cm i 14.7 kg, buciki kupiliśmy mu wczoraj o rozmiarze 27!!!
Ostatnio ostro wziął się za rozmówki , jest boski!!!
Pozdrawiamy wszystkich gorąco :)
To z Olafa kawał chłopa jest nie ma co 8).

Witam
Ano jest J@god@ tak jak mówisz, wygląda jak trzylatek, a w przyszłym tygodniu idziemy na bilans dwulatka :)
Tylko jak chodzi o mojego skarba nie może być inaczej - my z mężem jesteśmy bardzo wysocy...
Pozdrawiamy

Witam
No i jesteśmy po bilansie... Olaf ma 102,5 cm wzrostu, 15 kg wagi ciała, ciśnienie 90/60 mmHg - wg siatki centylowej wychodzi prawie na czterolatka.... hm.... co to będzie, dobrze że buźka taka niemowlęca jeszcze ;)

reklama
Do góry