reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

Sebastianek, rok i 4 mce, waga 13 kilo, wzrost 89 cm, rozmiar buta 23 .

wszystkim gratulujemy wagowych i wzrostowych osiagniec!

reklama
Ania a ile ma wzrostu? Rozmawialam z taka dziewczyna,ktorej corka ma 3lata, 12kg i 89cm wzrostu...Lekarz dal jej skierowanie do endokrynologa bo w ostatnim mscu nic nie urosla i troszke schudla a powinna mierzyc przynajmniej 95cm.

My dzisiaj po bilansie dwulatka :) Hania waży 11,900 i mierzy 95cm. Modelka mi rośnie jak nic! Wysoka a szczupła baardzo ;-)

Miś dziś (16,5 miesiaca) była wazona...10200.....wzrost 79-80cm
w 3 tyg. nadrobiła kilogram stracony w szpitalu:-D:-D:-D strasznie sie cieszę:-)

Witam wszystkie Mamusie i Tatusiów mój synek jutro skończy 16 miesięcy ma 84 cm i waży 12kg stopkę ma 20, a ząbków 13
Pozdrawiamy

Witam mój 21 miesięczny synek jak Go ostatnio zmierzyłam ma 91 cm i około 13 kg i wszyscy mówią że jest dość duży jak na swój wiek. Pozdrawiam

reklama
Do góry