reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

Wow, Naja, spory chłop Ci rośnie, pamiętam :confused: że swego czasu zaliczał się raczej do drobinek, zwłaszcza wagowo...
Wszystkiego najlepszego dla Maćka!

reklama
a rośnie, rośnie.. pod względem wzrostu skończyła nam się siatka centylowa :-D dzięki margot serdeczne!

Witam, nie znacie mnie jeszcze.
Tu Inja, jestem mamą Magdalenki, która ukończyła 2 latka 10 I tego roku.
Ma 90 cm wzrostu i waży 12,5 kg
Pozdrawiam ciepło wszystkie mamy dwulatków.

wow nie wiedziałam że 95cm to jest 97centyl dla dwulatka,
tu było kilku chłopców mających ponad 100cm i myślałam że ta granica jest wyżej :zawstydzona/y:
mój ma 92 cm od grudnia do dzis, chyba stanął ze wzrostem, wiek prawie rok i 10 miesiecy, ale ostatnio mu sie zrobil mega apetyt a po ostatnim takim przyplywie urósł 6cm więc zobaczymy co będzie teraz

Natalka waży 10,5kg wzrost 80cm,rozmiar buta 20
Martusia 4,5kg,ważona w zeszły piątek;-), wzrost nie wiem dowiem się jutro na szczepieniu ale Natalka miała 57cm jak miała 6t i ważyła 4,7kg.
Natalka miała 3005gram jak się urodziła, Marta 3160-idą łeb w łeb;-);-)

reklama
maja :
waga 10 kg
zebów 12
rozmiar bucika 20
ubranka kupuje na 80-86 ale wzrostu ma ok. 76-77 cm:-)

Do góry