reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

i my, i my........

Franio dokładnie w 14 miesięcy:

wzrost: 85 cm,
waga: 10,5 kg
but: 21
zębole: 15

stawanie się małym łobuzem: tendencja wybitnie rosnąca - z dnia na dzień :baffled: :no: :wściekła/y:.......

reklama
Moja Emileczka ma 13,5 m-ca i ma 84 cm i waży 14 kg-taki mały słodki pulpecik. Jeszcze sama nie chodzi ale mam nadzieję że już niedługo zacznie i troszkę tych fałdeczek zgubi... ząbków ma 12 i 13-ty w drodze...

Matylda ma 20 miesięcy
waży 11,400 kg,
wzrost 87,
buty na zimę 23,
w adidasy 22 jeszcze się mieści,
a ząbków ma 15.

Mój Mateuszek ma 27 m-cy.
Wzrost 88cm,jest malutki ,a niestety nie wiemy ile waży bo u leakrza nie dał się wogółe zważyć,ale koło 11-12kg.

To ja mojego chudziaczka też wpiszę:laugh2:
Mikołaj prawie 19 miesięcy,80 cm,9 kg,zębów 12,butki 23 w skarpetkach:cool2: Chyba nikt nas nie przebije:-( Ale troszkę przybrał pierwszy raz od dawna...Może kiedyś zacznie jeść,na razie to on nie ma czasu;-)
Buziaki dla mniejszych i większych:tak:

Natalka 12 miesięcy i 2tygodnie, 9,5kg/75cm,butki to róznie z tymi rozmiarami:wściekła/y::wściekła/y:ale chyba 19.Jak mierzycie swoje dzieci?w przychodni czy same?pytami sie bo u nas zawsze rozbieżność i w ogóle jakie wysokie Wasze dzieciaczki

Michał ma 18 miesiący,
waży 14,5 kg,
wzrost 86 cm (ale rozmiary ubranek to już 92 cm)
rozmir buta 21 - 23 (zimowe):tak:

reklama
Mój Bruno też jest drobny, widać sporo tu takich dzieci.
Ma prawie 20 miesięcy,. wzrost około 83 cm, waga 10600, but 22-23, zębów 16 sztuk. :-D

Do góry