reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Witam Basiu,
Zaintrygowal mnie opis o Twojej corci i....... postanowilam sie zalogowac. Prosze napisz ile ma teraz miesiecy i jej wzrost. Moja corka- tez Maja jak skonczyla rok miala tylko 69 cm, ale ja znam tego przyczyne. Moze bede mogla Ci cos zasugerowac?...Przepraszam, ale klawiatura nie ma polskich znakow

Pozdrawiam Cie serdecznie
Agnieszka

dzisiejsze pomiary ( zasugerowalam pielegniarce, zeby zmierzyc julitke na stojaco przy scianie, bo tak robimy w domu, wiec sa wiarygodne:sorry2:):
wzrost : 80-81cm
waga: 11.5kg

my mamay wyznaczone szczepienie dopiero na kwiecien:baffled: i wówczas zmierzę mała ale coś mi się wydaję, że jest najmniejsza ze wszytskich dzieciaczków :-(

reklama
Asiu my też mamy wyznaczone szczepienie na kwiecien, ale coś mi się wydaje, że dokładne pomiary podam najpóźniej we wtorek

Do góry