reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

Kasia a jak mierzono Kubusia. Od czubka główki do szyi, od szyi do pupy , itd.... czy taka sztywną miarą od czubka do pięt??????

reklama
Luandzia właś jest taki centyl bo Kuba też jest w 100 :szok:

Agulka mierzono go na stojaka i na leżaka :-) od czubka głowy do pięty zwykłym centymetrem. Jest tam co prawda taka miarka przy ścianie, ale to chyba jak Kuba będzie pewnie sam stał.

Kasia no to naprawdę wielgachny chłop Wam rośnie. Ciekawe gdzie będziecie kupowali mu ciuchy jak będzie miał 18 lat.:szok::tak:;-);-);-);-)

Hruda jestem tego samego zdania, że wczesnie zaszczepiona miłośc do sportu nawet po zniechęceniu wraca się milej, a to co się osiągneło nie znika :-)

Mój R trochę teraz zaniedbał, ale wcześniej bardzo dużo jezdził na rowerze, grał w noge (amatorsko) i ogólnie lubił sport i niby ma już ponad 4 lata przerwy a sylwetka dalej się trzyma. Może do mięśniaków nie należy, ale wysportowana linia ciała jest i te umięśnione uda .... kocham je trzymac podczas.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
moj maz to cwiczyl juz chyba wszystko... ale tak na dluzej to zajmowal sie pilka nozna, kulturystyka i przede wszystkim trojbojem silowym (mial nawet pewne osiagniecia). dlatego mam takiego dola z powodu mojego obwislego brzucha :baffled::baffled::baffled:. a uda... ach te uda... myslalam, ze tylko ja mam takie zboczenie ;-)

reklama
Do góry