Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zamówienieKasia no to naprawdę wielgachny chłop Wam rośnie. Ciekawe gdzie będziecie kupowali mu ciuchy jak będzie miał 18 lat.;-);-);-);-)
moj maz to cwiczyl juz chyba wszystko... ale tak na dluzej to zajmowal sie pilka nozna, kulturystyka i przede wszystkim trojbojem silowym (mial nawet pewne osiagniecia). dlatego mam takiego dola z powodu mojego obwislego brzucha . a uda... ach te uda... myslalam, ze tylko ja mam takie zboczenie ;-)Hruda jestem tego samego zdania, że wczesnie zaszczepiona miłośc do sportu nawet po zniechęceniu wraca się milej, a to co się osiągneło nie znika :-)
Mój R trochę teraz zaniedbał, ale wcześniej bardzo dużo jezdził na rowerze, grał w noge (amatorsko) i ogólnie lubił sport i niby ma już ponad 4 lata przerwy a sylwetka dalej się trzyma. Może do mięśniaków nie należy, ale wysportowana linia ciała jest i te umięśnione uda .... kocham je trzymac podczas....
Duży chłopak :-)