izabela352
Fanka BB :)
oj to piotrus jak ostatnio w sklepie zobaczyl chrupki na polce to az sie zapowietrzyl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem coś o tym Ale za to jak przyjemnie się go nosiMój Łukaszyszek drobniutki... ma z 68 cm i waży ok. 8 kg
A to też je kupię wklej fotki czekam:-):-)NuŚka, tak, dałam właśnie te. Na początku się krzywił i nie wiedział co z tym zrobić. A potem fajnie je sobie skubał ząbkami. Na zamnkiętym wkleję fotki.
Maciuś ma dwa na dole i dwa na górze wychodzą. Generalnie ciężej się mu jadło te wafle od chrupków, ale zabawa na dłużej i nie oblepił się tak, tylko nakruszył.A to też je kupię wklej fotki czekam:-):-)
A ile Maciuś ma ząbków bo Igor tylko 2
to i ja sprobujeMaciuś ma dwa na dole i dwa na górze wychodzą. Generalnie ciężej się mu jadło te wafle od chrupków, ale zabawa na dłużej i nie oblepił się tak, tylko nakruszył.
oj to piotrus jak ostatnio w sklepie zobaczyl chrupki na polce to az sie zapowietrzyl
Dzisiejsze pomiary Maciusia (skończone 9 miesięcy):
waga 9270 g (przez miesiąc przytył 130g, normalnie mnie zawiódł;-))
wzrost ok. 74 cm
głowa 46 cm
klata 53 cm