No to świetnie!!!! bardzo dobra wiadomośćNo i po tygodniu bez biegunek przytył 170 gram, to chyba nie tak najgorzej, nie?
reklama
no nadrabia powolutku, dzisiaj byliśmy na ważeniu i Haneczka waży 5410 g i ma 65,5 cm. Czyli w sumie od swojej nw 2300g troszkę przybrała) przez ostatnie 3 tygodnie przybrała 580 g ) oby tak dalej)To powoli nadrabia ważne że do przodu idzie
No to fakt taki ciupeńki patyczek a teraz to normalnie kobieta!!!!!
To taka akuratna i długa przy tym moze modelka przyszła???no nadrabia powolutku, dzisiaj byliśmy na ważeniu i Haneczka waży 5410 g i ma 65,5 cm. Czyli w sumie od swojej nw 2300g troszkę przybrała) przez ostatnie 3 tygodnie przybrała 580 g ) oby tak dalej)
To na rodziców z góry patrzeć będzieAdusia -No raczej nie...wysoka pewnie nie będzie, na pewno nie odziedziczy tego po rodzicach) My to knypki po 166 cm )
Agado
Mamusia Mateuszka :)
Klucha masz 1,60? wydajes zsie o wiele wyższa na zdjęciach. Ja oczywiscie mam nadzieje, ze synek pójdzie w slady tatusia 1,82, ja mam 1,68 :-)
reklama
Nie kurdupel tylko z tych niskopiennych;-);-)nom tylko 160cm, kurdupel jestem
u mnie syn wdał się w tatusia 10 lat 152 cm a stopka tylko 40 (wagi nie podam bo się załamie) a Oliwia to tak z wzrostem na 8 lat 126 za to waga...23kilo ona chodzi w bluzeczce na ramionach wiązanej na wzrost 80 cm i jeszcze luzy na bokach ma a Konstancja może pójść w ślady siostry nie mam nic przeciwko