reklama
Agado
Mamusia Mateuszka :)
Ada i Skunkanka – to potężne chłopy Wam rosną.
Noooo...:-)
Mój maluch waży "jedyne" 6,3 kg ale plecy też już powoli odmawiają mi posłuszeństwa, szczególnie gdy kąpię małego w duzej wannie, kąpiel fajna ale wyprostowac się potem cieżko..
Następne ważenie 30.07 i przekonam się czy faktycznie już tak dużo waży czy to tylko starość się zbliża. ;-)
mogę zgapić cytat? bo uśmiałam się do łez
Tak w tym wieku to może zbliżać sie już zniedołężenie... bo koło 35lat to już demencja starcza jestNastępne ważenie 30.07 i przekonam się czy faktycznie już tak dużo waży czy to tylko starość się zbliża. ;-)
Klucha jak mogłaś!!~!!W KWIECIE WIEKU No to po mnie pojechałaś.bzdury gadacie zta staroscia babki, jestescie w kwiecie wieku a nie stare. dam wam do przykadu to ze ja to jestem gowniara
Wiem ale nie mogłam sie powstrzymać.Już nie będę.oj to nie bylo w taki sposobpowiedziane, chodzi mi o to ze dostarosci wamdaleko za jakoes moze 30 lat mozesz to powiedziec
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
ada, skunkanka, to i ja dołączam do was z bólami, u mnie 8 kg słodkiego ciężaru do dźwigania, ale cóż matka nie zrobi, eh.
reklama
gosiakma
mama kluseczka:)
dziewczyny nie narzekajcie ;p moj Mati wazony był tydzien temu i wazył juz 8100 ;p i co ja mam powiedziec
ale czego sie spodziewac jak tatus 190cm i ponad 90kg wagi
ale czego sie spodziewac jak tatus 190cm i ponad 90kg wagi