reklama
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
ja jestem 3 cm na + w brzuszku na wysokosci pepka czyli mam juz 116 cm a przed ciaza mialam 98 cm
martulka1982
Zaangażowana w BB
Nasza córeczka w 23 tygodniu ma 600 gram)) lekarz prognozuje ze jak będzie przybierała regularnie to waga końcowa będzie ok 3500g.
hejka
dzisiaj byłam u lekarza i wszystko jest ok bałam się że chodząc na ćwiczenia dla kobiet w ciąży przeholowałam i jest coś nie tak z moja szyjka ale na szczęście trzyma się dobrze
Podglądałam dzidzie i wazy dokładnie 580g a rozpoczął mi się właśnie 23 tydzień czyli jest mały grubasek Serduszko ładnie bije i jest wszystko w najlepszym porządku.
ciesze się niezmiernie
dzisiaj byłam u lekarza i wszystko jest ok bałam się że chodząc na ćwiczenia dla kobiet w ciąży przeholowałam i jest coś nie tak z moja szyjka ale na szczęście trzyma się dobrze
Podglądałam dzidzie i wazy dokładnie 580g a rozpoczął mi się właśnie 23 tydzień czyli jest mały grubasek Serduszko ładnie bije i jest wszystko w najlepszym porządku.
ciesze się niezmiernie
Jolanta84
Zaciekawiona BB
Załączniki
reklama
Hejka
mój lekarz tez by mi nic o wadze nie powiedział tylko ze ja się zapytałam ile waży i jak wymiary?
No i musiała sprawdzić i odpowiedzieć na pytanie
Śmiała się że już muszą jej pacjentki podpowiadać co jest tez dla nas ważne
mój lekarz tez by mi nic o wadze nie powiedział tylko ze ja się zapytałam ile waży i jak wymiary?
No i musiała sprawdzić i odpowiedzieć na pytanie
Śmiała się że już muszą jej pacjentki podpowiadać co jest tez dla nas ważne