reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wzrost i waga Naszych Dzidzi :)

reklama
hejka :)
dzisiaj byłam u lekarza i wszystko jest ok:) bałam się że chodząc na ćwiczenia dla kobiet w ciąży przeholowałam i jest coś nie tak z moja szyjka ale na szczęście trzyma się dobrze:)
Podglądałam dzidzie i wazy dokładnie 580g a rozpoczął mi się właśnie 23 tydzień czyli jest mały grubasek:) Serduszko ładnie bije i jest wszystko w najlepszym porządku.
ciesze się niezmiernie:):tak::tak::-D

no to super Caro :-)
ja czekam do srodyyyyy...jeszcze tylko 2 dni, albo jeden nawet taki dluuugi :-)
i bede widziec moja dzidziulke znów :-)

A moj gin mi jeszcze ani razu nie powiedzial ile moj synus wazy:no: nie wiecie dlaczego:confused:juz jestem w 22 tygodniu czyli 6 miesiacu a w 3 miesiacu musialam zmienic lekarza bo mojego juz nie bylo :crazy: i teraz nie wiem czy moze moj nowy jakis niedoswiadczony jest :dry:

Załączniki

• Obraz 756.jpg
    Obraz 756.jpg
    194 KB · Wyświetleń: 65
  • Obraz 637.jpg
    Obraz 637.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Hejka:)
mój lekarz tez by mi nic o wadze nie powiedział tylko ze ja się zapytałam ile waży i jak wymiary?
No i musiała sprawdzić i odpowiedzieć na pytanie:)
Śmiała się że już muszą jej pacjentki podpowiadać co jest tez dla nas ważne:):tak:

Do góry