moja hanka to mnie zaczela przerazc, tdz temu wazyla na naszej wadze okolo7500 a wczoraj 7300....normalnie nie wiem co z nia jest....robi po 4 kupy dziennie-malutkie, ale przy kazdym jedzeniu musi byc jednoczesnie kupka
) no i pewnie wiekszosc jedzonka spali bo gania jak szalona, cale mieszkanie zwiedza, jak nie spi to nic nie moge zrobic, bo ciagle musze ja z czegoś albo od czegos odciagac
)
no ale w sumie sprawdzilam jej wage w siatkach centylowych,
Siatki Centylowe - sprawdź wagę dziecka - prawidłowy rozwój dziecka dla dzieci ur, w 37tc to jest prawie na 50 centylu, czyli nie jest az tak zle....awzrost to na 97 c. ale a nasza pediatra to tak panikuje z ta waga i co miesiac morfologie robimy i na wazenie chodzimy, a teraz choróbska w tych przychodniach, ehh nie chce mi sie znów tam isc
niepokoi mnie to ze czasem przybedzie jej 700g na miesiac a czasem 300...ale zauwazylam ze gorzej przybiera jak mamy jakies wyjazdy....wtedy jakos ten dzien zaganiany, ona zaaferowana noeymi rzeczami nie ma czasu i ochoty na jedzonko.....ehhhh..próbuję się nie nakręcać na tego mojego niejadka, ale jak poatrze na moją 6 miesięczną siostrzenice, ktora wazy 8,5kg....to normalnie nie wiem.....wiem, wiem porównywane dzieci jest złe...