reklama
no ale nasze to poterminowe spuznialskie ktore tez nie byly duze jak sie urodzily
no moja Hanka chyba zarazem jedna z najstarszych i najmniejszych,bo waży 6200 g ale w sumie i wczesniak 3 tygodniowy i chyba najmniej ważyla bo WU 2490g tylko) a na dodatek kiepski ma apetyt) ale chyba taka jej uroda bo wyniki ok )
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
U nas z wagą jakieś wariacje dziś znów było 7500 na łazienkowej a ostatnio 7700, jutro idziemy do lekarza sprawdzić dokładnie.
Martwię się bo ostatnio Alex w ogóle nie ma apetytu na nic.
Martwię się bo ostatnio Alex w ogóle nie ma apetytu na nic.
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Klucha - na szczęście już chyba goodchudzili, bo nie był pulpet nawet. Ale go sobie wyobrażę w 3 tygodniu życia...
Kainkas - jak patrzę na zdjecie Twoje z Hanią pod postami - olej wagę, żadne niedożywione dziecię by się tak nie uśmiechało
MaDunia - ja też nie ważę, tyle co na szczepieniach. Widzę że łądnie, zdrowo rośnie i się rozwija, a ze przybiera - czuć w rękach ;-) więc też się nie dopatruję żadnych nieprawidłowości
Kainkas - jak patrzę na zdjecie Twoje z Hanią pod postami - olej wagę, żadne niedożywione dziecię by się tak nie uśmiechało
MaDunia - ja też nie ważę, tyle co na szczepieniach. Widzę że łądnie, zdrowo rośnie i się rozwija, a ze przybiera - czuć w rękach ;-) więc też się nie dopatruję żadnych nieprawidłowości
Agado
Mamusia Mateuszka :)
Niczka to naprawdę spore te Twoje szczęścia, szczególnie, że to bliźniaki :-)
Niczka to naprawdę spore te Twoje szczęścia, szczególnie, że to bliźniaki :-)
zgadzam sie i szczerze wspolczuje jak obaj zaczna plakac ze chca na raczki;-)
szczesliwa
Fanka BB :)
moja dzis ma równo 6 kg :-) udało sie przytyc troszku jestesmy na 25 centylu lekarka powiedziała że mała będzie mała jak ja hheheeh uzyła słowa {"filigranowa") myslałam że padne ja filigranowa z moimi kg hahahhaa (chyba chciała byc uprzejma) :-):-):-):-);-)
reklama